Седмичен хороскоп част 1 (02 – 08 април 2018 година)

0
748

Новата седмица е свързана с велики християнски празници. Въпреки тях, нашият живот продължава своя ход. Вашият хороскоп е полезен

През половината седмица ще работим, а през втората половина ще почиваме.

хороскоп
Седмичен хороскоп за първите 6 зодии

Но ни предстои огромна подготовка за Великден. Тя важи за представителите от всички зодии.

Овен

През следващите дни обърнете внимание на вас самите. Вероятно се чувствате изморени и имате нужда от почивка. Старайте се при всеки удобен случай да ходите пеш и да се разхождате в парка. Така ще се заредите с нови сили. Вечер избягвайте консумацията на пикантни и солени храни. В противен случай ще получите стомашни болки и неразположения.



Телец

Предстои ви изключително натоварена седмица. Няма да имате достатъчно време за своите близки. Опитайте се да бъдете мобилизирани и да свършите всичко необходимо. Само така ще можете през празничните дни да се посветите на своето семейство. Не правете излишни разходи.

Близнаци

През следващите дни обърнете внимание на своята визия. Отидете на шопинг и си купете нови пролетни тоалети. Може да посетите фризьора, за да ви направи нова красива прическа. Може даже да промените цвета на косата си. Поглезете се с някой концерт, театър или интересна изложба. Имате нужда от подобно щастие.

Рак

През следващите дни са възможни разногласия с член на вашето семейство или с колега. Бъдете разумни и се постарайте да потушите конфликта възможно най-бързо. Очакват ви приятни изненади от ваши приятели и близки познати. Може да получите някой неочакван подарък от човек, който се е завърнал от чужбина. Ще се зарадвате изключително много.

Лъв

Преди да започнете подготовката за Великден, направете прочистване на своя дом. Избавете се от всички непотребни и счупени предмети. Подредете своите спомени, снимки и други неща, които ви връщат към добрите стари времена. Възможно е да станете свидетел на проблеми сред вашите колеги, роднини или приятели. Не се намесвайте. Причините за техния конфликт са много по-дълбоки – сами трябва да се оправят.

Дева

През следващите дни ви се очертават много ангажименти. Ще трябва да попълвате документи, да сключвате договори. Тези действия ще ви натоварят емоционално. Намерете си забавна компания, с която вечер можете да се разсейвате. Ако някоя стара травма се обади, потърсете лекар. Може да се окаже някое неочаквано усложнение.

Информацията за останалите 6 знака прочетете ТУК.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.