А каква е уникалната способност на вашата зодия?

0
495

Добре е да не гневите Скорпион

Няма зодия, която да не притежава уникална способност. Всеки един от 12-те зодиакални знака имат такава.

зодия
Добре е да не гневите Скорпион

Ако изгаряте от нетърпение да научите каква е вашата, прочетете следващите редове.

Ето каква е уникалната способност на всяка една зодия:

Везни
Вероятно много пъти сте чували, че Везните са зодия, която е способна да разреши проблемите на всички. Със своите обаче не може да се справи. Тяхната магическа сила също е насочена към другите, а не към тях самите.



Везните могат да зареждат с енергия предметите около тях. Така например, ако ви подарят ваза по някакъв повод и ви пожелаят здраве, можете да сте сигурни, че това действително ще се случи. Тази ваза няма да е просто подарък, а ще се превърне в пазител на дома ви. Тя наистина ще ви пази.

Казано с други думи, ако усетите, че нещо в живота ви, ви липсва като любов, късмет или пари например, Везните ще решат този проблем. Достатъчно е да ги помолите да ви подарят нещо и да ви пожелаят точно от това, от което имате нужда. То със сигурност ще се сбъдне.

Скорпион
Едва ли някой би предположил, че представителите на зодия Скорпион, чиято слава се носи на изключително свадливи и безкомпромисни хора, всъщност са заредени с много положителна енергия? В този ред на мисли, ако напоследък усещате, че в къщата ви има някакво негативно влияние, просто поканете Скорпион на гости.

Веднага ще усетите, че енергията в дома ви вече е пречистена и можете да дишате много по-спокойно. Това се дължи на факта, че тази зодия успяват да изтеглят негативната енергия. Нещо повече от това – те я връщат обратно там, откъдето е дошла.

Добре е обаче да не гневите Скорпион. Ако го направите, можете да сте сигурни, че през този ден няма да ви върви в нито едно отношение. В такъв случай най-доброто, което бихте могли да направите, е да му се обадите и да се извините.

Стрелец
Няма никакво съмнение, че това е зодията, която е галеник на съдбата. Дори нещо повече – тя е неин шеф, тъй като спокойно може да й нарежда. Достатъчно е само да изрекат на глас как, какво и кога искат и то ще се случи.

Освен това притежават и още една магическа способност – да лекуват с енергията си.
Ако ви заболи някъде и Стрелецът постави ръката си на проблемното място, ще усетите облекчение още на мига, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.