Несъмнено вашата зодия също притежава уникална способност. Ето каква е тя!

0
243

Представителите на зодия Риби притежават способност, която вероятно мнозина от романтиците биха искали да имат

Няма никакво съмнение, че и вашата зодия не е лишена от уникална способност. Въпросът обаче е каква е тя.

зодия
Представителите на зодия Риби притежават способност, която вероятно мнозина от романтиците биха искали да имат

Ако искате да намерите отговор на този си въпрос, прочетете следващите редове. Те ще ви разкрият каква е уникалната способност на всяка една зодия.

Козирог
Тази зодия винаги разчита само и единствено на себе си. Знаейки това, едва ли ще се учудите, когато разберете каква е неговата магическа сила. По-точно казано – какво може да прави, за да се възползва от нея.

Представителите на тази зодия следват стриктно максимата: “Попитай и ще ти се отговори, почукай и ще ти се отвори“. Какъвто и въпрос да го тормози, той трябва да намери начин да отиде на спокойно място. Най-добре е това да е сред природата. Освен това задължително трябва да е сам.



След като се отпусне, трябва да затвори очите си и да зададе въпроса на глас. Още в същия миг като истинска магия ще чуе вътрешния си глас да му отговаря.

Водолей
Вие буквално сте не само добър гадател и нумеролог, а и астролог, вещер, медиум и какво ли още не. Не, няма никаква шега, най-малко пък измама, всичко това се отнася за вас. Интересен е фактът, че всяко едно от предсказанията ви, което се сбъдне, ви прави още по-силен гадател.

Тази зодия притежава и още една способност, която е чудесна за него, но не и за околните. Вероятно дори и самите вие сте забелязали, че след като сте се срещнали с Водолей, който не е бил в настроение и вие започвате да се чувствате дискомфортно. Това се дължи на факта, че притежава способността да смуче енергия. Така в края на срещата ви той отново ще е весел и жизнен, а вие ще се чувствате като изцедени.

Риби
Представителите на зодия Риби притежават способност, която вероятно мнозина от романтиците биха искали да имат. Истината е, че те са способни да накарат всеки, когото харесват, да се влюби в тях. Вероятно сега, след като някои от представителите, които са с разбити сърца прочетат това, ще скочат веднага и ще изкрещят, че не е вярно. Не бързайте да го правите.

Има едно условие, което трябва да бъде спазено, за да подейства тази любовна магия. И то е, че самият представител на зодия Риби, трябва да е наясно с тази си сила. Оттук нататък със сигурност ще забравите за несподелената любов, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.