Родителката на Деси Банова съобщи сензационна новина

0
248

Тя е и сред най-щастливите хора от тази новина

Родителката на Деси Банова съобщи сензационна новина, която накара мнозина да подскочат от радост.

Деси Банова
Тя е и сред най-щастливите хора от тази новина

От думите й стана ясно, че бъдещата съпруга на президента Росен Плевнелиев е в очакване на първата им обща рожба.

Мълвата се върти в общественото пространство от 2-3 седмици. Освен това е допълнително подклаждана от факта, че Деси Банова е видимо наедряла. И не е само това. Прави впечатление, че в последно време на бившата синоптичка на Нова тв й се е отворил вълчи апетит. Нещо, което не се е случвало досега.

Напоследък любопитни колеги не спирали да затрупват Деси Банова с въпроси от рода на дали не е бременна. Деси обаче нито отричала, нито пък потвърждавала директно. Тя само казвала, че съвсем скоро ще стане ясно.



Майката на Деси Банова е най-щастливият човек от тази новина. Макар бившата синоптичка и Росен Плевнелиев да не бързат да разпространяват новината, тя не се стърпяла. Родителката споделила пред свои приятелки, че дъщеря й е в очакване на син.

Припомняме, че първото дете на Деси Банова е дъщеря. Тя е плод от любовта й с бизнесмена Ивайло Граховски. Двамата с него така и не стигнаха до олтара. По-рано Деси сподели, че двамата се разделят поради несходство в характерите.

За разлика от предшественика си, Росен Плевнелиев няма никакво намерение да губи време. Той възнамерява да отведе любимата си до олтара възможно най-скоро. По всяка вероятност това ще се случи преди рожбата им да се появи на бял свят.

Неотдавна бившата синоптичка на Нова тв сподели пред списание LOVE style, че сватбата при всички положения ще е зад граница. Може би по този начин бъдещите младоженци ще се опитат да избегнат любопитните погледи и непрестанното натрапване на папараците.

Това, което Деси разкри покрай събитието бе, че и двамата с бъдещия й съпруг нямат никакво намерение да вдигат пищна сватба. Те искат просто да отидат да се подпишат, а след това да си спретнат подобаващ купон. На него ще присъстват само най-близките роднини и приятели.
Казано с други думи няма да е нещо разточително, а съвсем скромно.

Прави впечатление, че всички снимки, на които Деси Банова позира напоследък, поставя ръката си върху корема. Може би по този начин се опитва да прикрие понаедрялото си вече коремче.

Дори психолозите са категорични, че езикът на тялото казва повече от ясно, че Деси е в очакване на рожба. Те уточняват, че чисто интуитивно всяка бременна жена поставя ръка на корема си, когато иска да запази бременността в тайна, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.