МВР издирва мъжа от снимката (опасен престъпник)

0
282

Въпросният мъж е извършител на тежко престъпление. Поради тази причина МВР търси източници на информация, за да го задържи възможно най-бързо

Снимката е свалена от охранителна камера и е предоставена от МВР на медиите.

МВР София
МВР в София издирва  лицето от снимката

Въпросният мъж е използвал сила и е успял да отмъкне много голяма сума пари в София. След престъплението на ул. „Бузлуджа“, мъжът избягал.

От МВР умоляват всички граждани, които имат някаква информация за лицето от снимката да оставят съобщение.

Можете да го направите на място в Четвърто РПУ в София. Може да се обадите на тел. 112, на тел. 02 /866 22 27 или на тел. 02 / 982 41 60.



Много граждани не искат да дадат информация, защото се страхуват техните имена да не бъдат разгласени публично.  По този начин да станат достояние на престъпниците или на техните близки.

От МВР уверяват, че анонимността на информаторите е гарантирана.

Полицията и спецчастите продължават издирването на двамата рецидивисти, които успяха да избягат от софийския затвор. Вчера МВР задържа сина на единия от избягалите.

Както стана ясно от репортаж на БТВ, лицето отказва да сътрудничи на властите. Не казва нищо. Разследващите имат подозрения, че младият мъж е наясно за много неща, но прикрива своя баща.

Вчера правосъдният министър Цецка Цачева направи изявление пред медиите. Г-жа Цачева заяви, че за момента не е необходимо да подаде оставка. Но ако премиерът Борисов прецени, че за този случай тя също носи отговорност, ще връчи оставката си.

Стана ясно също така, че държавните органи са разполагали с информация за подготвяното бягство. Затова много граждани се чудят как така не са взели всички необходими мерки това да не се случи.

Престъпниците са използвали пистолети и хладно оръжие. Факт е, че работата на надзирателите у нас не е атрактивна. Заплащането е ниско, а рискът е прекалено висок.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.