Голямата промяна у Камелия е факт: Никой не вярваше, че ще стане!

0
477

Камелия вече е друг човек и това си личи по всичките й действия!

Певицата Камелия винаги е била символ на разкрепостените деяния. Може би няма по-разюздена фолк дива от нея, но от Нова година насам се забелязва промяна у нея.

Камелия помъдря
Камелия вече е друга

Ками вече не пуска разголени снимки. Не се снима в разкрачено положение и с голи бедра. Това изненада мнозина.

Дали певицата е намерила друга алтернатива да бъде себе си или просто вече е нов човек? Това се питат много от нейните фенове.

Счита се, че причината за тази промяна е журирането в „Гласът на България“. Продуцентите са я „скастрили“ за голотиите, които показва, и това я е принудила да се държи по-прилично в социалната мрежа.



Все пак Ками е вече на 47 г. и доскорошното й поведение не отговаряше на възрастта й. Затова може би не е чудна промяната, която виждаме в момента.

Припомняме, че преди Камелия се пускаше за „лека нощ“ по възможно най-предизвикателния начин. Често й се виждаха гърдите или други части от тялото, а понякога използваше банан, за да развинти мъжкото въображение.

Сега вече е по-сериозна и се пуска само с дрехи, което изненадва всички, но е достойно за поздравления. Най-накрая и тя си взе поука, че човек не може да бъде развратен до живот.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.