Прераждане или не: След смъртта идва по-хубавото, но само ако си бил добър! (Подробности)

0
365

Човек не би трябвало да се страхува от смъртта, защото най-лошото след нея е да получи прераждане!

Като нова иновация звучи, че смъртта не е нещо лошо. Оказва се обаче, че наистина не е и за това си има своите аргументи, които са свързани с човешкото прераждане.

прераждане
Прераждане – това е по-лошият вариант след смъртта на тялото

Много учени смятат, че една душа може да изживее много телесни животи, което от мнозина дори вече не подлежи на съмнение. Кога и защо обаче се стига дотам, това е интересната част.

Истината е, че прераждането е божие наказание за онези, които не са били праведни по време на телесния си живот. Ако си бил лош, душата ти отново отива на земята, където е истинският Ад.

Ао си бил добър обаче, помагал си на хората и си се стремял да постъпваш правилно в живота си, то твоята душа остава завинаги в небитието и се радва на вечен Рай.Не сте ли се замисляли защо много често добрите хора умират рано. Това е така, защото те вече са доказали, че са си взели поука от миналия си живот, заради което са пратени на земята, и затова Бог ги прибира при себе си, където им осигурява блаженство, каквото тук нямат.

От тази гледна точка смъртта не бива да се приема като нещо лошо, особено ако си бил добър човек. Дори и да не си бил, ти получаваш шанс да се поправиш, като се преродиш.

Хората обаче са устроени като егоисти и това ги кара да страдат при смъртта на техен близък. Те мислят само за това, че няма да го видят повече, а не се замислят, че душата му може да е много по-щастлива извън тялото си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.