В крайна сметка Анджелина Джоли изгуби: Брад Пит пак живее с Дженифър Анистън!

0
614

Брад Пит отново е с първата си съпруга!

Голямата новина в Холивуд е, че Брад Пит и Дженифър Анистън не само пак са двойка, но и отново живеят заедно. Двамата са влюбени и кроят наново планове за бъдещето си.

Брад Пит и Дженифър Анистън
Брад Пит пак заживя с Дженифър Анистън

Причината толкова бързо да се озоват под един покрив е, че актрисата искала час по-скоро да напусне жилището, което делеше с Джъстин Теру. То било просто ужасно, истинска дупка, което оказало влияние и за развода им.

Брад й предложил да се нанесе при него и Джен приела. От известно време двамата живеели като в приказка, което е удар под кръста за Анджелина Джоли.

Анджи не очаквала бившият й съпруг да намери щастието така бързо след раздялата им. Още повече пък с жената, която напусна заради нея преди 13 години.



Джоли и Анистън открай време са в лоши отношения и това не се промени с раздялата на първата с Брад Пит. Затова тя приела доста зле факта, че Джен пак е любовница на бащата на децата й.

Нещата са наистина сериозни, защото актьорът е запознал звездата от „Приятели“ с децата си. Това говори, че иска да бъде с нея и че явно тя е жената на живота му.

В крайна сметка войната бе спечелена от Дженифър Анистън. Беше й нужно време, но тя успя да си върне Брад Пит.

„Той никога не е спирал да обича Джен. Напусна я, защото искаше да има деца. Сега вече ги има и няма пречки да бъде отново с нея.“ – пишат в САЩ.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.