ТОП ясновидецът Божидар направи ексклузивна прогноза за 2018 година

0
533

ТОП ясновидецът Божидар Караджов е известен с точните прогнози, които прави през последните няколко години. Казаното от него се сбъдва с изключително висока точност

Божидар Караджов бил поканен от руска телевизия да прави прогнози за бъдещето.

ясновидецът Божидар
Ясновидецът Божидар Караджов

Сред поканените 10 ТОП ясновидци на 21 век били върховният шаман на Сибир. Присъствали ясновидци от Индия, Индонезия, Казахстан, Москва и други. Това е едно изключително признание за дарбата, която ясновидецът Божидар Караджов притежава. Тя е на световно ниво.

Докато гостува в предаването „На кафе“ ТОП ясновидецът Божидар Караджов очерта главните аспекти на 2018 г.

Европредседателството на България ще завърши много добре. България ще се превърне в сериозен балансьор на Балканите. Така ще бъдат затвърдени отношенията между Турция, Германия и ЕС.



Тази година България няма да влезе в Еврозоната, категоричен е ясновидецът Божидар Караджов. Това ще се случи в период след 3 години. Но през 2019 г. влизаме в Шенген. Причината за това забавяне е негативното отношение на Холандия спрямо България.

През 2018 г. ще имаме 8% ръст на туризма. Втори лифт на Банско ще има. Икономиката на България като цяло ще има ръст от 3%. Ще избухне голям скандал с Булгартабак. Стачките ще бъдат потушени, след като правителството се намеси.

Раждаемостта ще се повиши с 4%. Но демографската криза няма да се оправи. Причината е големият ръст на имигранти към чужбина.

Предсрочни избори ще има през 2019 г. Стабилността на БГ правителство ще бъде до месец юли. След това започва едно разцепление. Първо Марешки ще се отдръпне. След това ще се появят конфликти в партията на патриотите. Конфликт между Каракачанов и Симеонов. Двама министри ще бъдат сменени, а един сам ще се оттегли.

Високият рейтинг на президента Радев ще се запази през цялата година. Ще бъде истински балансьор. Ще наложи поне 3 пъти вето на закони.

В БСП промени няма да има. Корнелия Нинова продължава да бъде силен лидер. Но вотовете на недоверие към правителството са грешен ход, който няма да бъде реализиран.

Слави Трифонов ще даде началото на нова политическа формация, каза ясновидецът Божидар Караджов.

Путин ще посети България. Причината е проектът Южен поток. Този проект ще го има. Може да се използва друго име, но ще бъдат запазени неговите параметри.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.