Данчо Караджов срина Гери-Никол: Ниска си и не те познавам!

0
455

Гери-Никол получи жесток удар от Данчо Караджов!

Зрителите на „Като две капки вода“ снощи изгледаха грандиозно унижение за Гери-Никол. Легендарният рокаджия Данчо Караджов я срина до земята с коментара си за изпълнението й.

Данчо Караджов и Гери-Никол
Данчо Караджов унизи Гери-Никол

Младата певица трябваше да имитира Деси Добрева, при това нейна народна песен. Явно според вокалиста на „Сигнал“ изобщо не се справи добре.

„Бяхте ниска в песента. Аз не познавам творчеството Ви.“ – каза певецът на своята новоизлюпена колежка.

Гери-Никол е получавала много удари, но този е един от най-големите. За първи път я обвиняват директно и публично във фалшиво пеене.



Хилда Казасян побърза да защити певицата, след като се почувства леко неудобно от думите на Йордан Караджов. Въпреки това обаче, и тя не даде никак висока оценка на певицата, която тази година ще навърши 20 г.

„Гери никога не е пяла фалшиво. Знаем това от формата, от който я познаваме.“ – каза дъщерята на легендарния Вили Казасян.

А този формат е „Х Фактор“. Тя именно от него проби за голямата музика. Там беше част от трио, наречено Sweet 16. От него излезе и Тита.

Данчо Караджов, който за първи път беше жури в „Капките“, не спести критики за никого. Той има „желязна ръка“ в това отношение и се видя още преди няколко години, когато журира в „Гласът на България“.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.