Участничка в „Стани богат“ смая със „знанията“ си: Вижте потресаващите й отговори! (ВИДЕО)

2
415

Александрина удиви всички зрители на „Стани богат“, но не по добрия начин!

Шокиращо участие в „Стани богат“! Александрина Иванова от Дупница измисли нова география и показа много ниска обща култура.

Стани богат
Александрина от Дупница се изложи в „Стани богат“

22-годишната студентка по Фармация счита, че слънцето изгрява от запад. Именно до този извод стигна на въпрос за втора сигурна сума.

Във въпроса ставаше дума къде изгрява най-рано слънцето. За да отговори на този въпрос, Алекс трябваше да знае откъде изгрява то.

Бяха посочени четири столици на държави. Тбилиси, Анкара, Техеран и Душенбе. Правилният отговор бе Душенбе, защото този град се намира в Таджикистан, а тя е повече на изток, отколкото Грузия, Турция и Иран.



Ако не беше публиката обаче, Александрина като нищо щеше да даде грешен отговор, защото по нейната логика трябваше да се търси най-западната страна.

Тя все пак достигна до 2500 лв., с колкото си и тръгна от „Стани богат“. Излагацията й обаче продължи и в следващия въпрос.

Там тя отговори, че лекарите в Квебек са подписали петиция против изкуствения интелект. Правилният отговор обаче бе против увеличаването на заплатите им.

В хода на разсъжденията й стана ясно, че Алекс счита, че изкуствен интелект означава – когато младите хора бъдат приети в университет без да са подготвени със съответните знания. Това тотално потресе водещия Михаил Билалов.

Вижте шокиращото участие на Александрина от Дупница!

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. тази девойка е много зле, коментара ше ми е много циничен ако го напиша . но аз имам идея , това предаване да покани всички наши випове , миски ,плейки ,чалгарки ,сузанитки ,гери николки ,…… да види народа за какво става въпрос , да види подрастващото поколение на какви личности се възхищава и подражава .

  2. Ай стига драматизирайте всичко бе, момичето даде само 2 грешни отговора . Всичките останали отговори бяха правилни. Къде, къде има по-големи незнайковци. Видяхте едно хубаво, любезно и приятно момиче и умряхте от завист. Все трябва да се подиграете с някого. Трябва да съсопете самочувствието на някого иначе няма да можете да се поберете в себе си от злоба.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.