Галена: С тази „златна диета” винаги съм в топ форма! (Топи килограми от раз, чисти токсини)

0
726

Галена винаги прибягва до тази диета, ако иска спешно да бъде във форма

Галена грее от щастие, щом дари своя мъж Галин с втори син. А великотърновският бизнесмен не само й прави страхотни подаръци, но винаги е до нея, където любимата му има участия.

Галена
Галена отслабва със супер диета

Красавицата от Смядово се носи на крилете на любовта и щастливото майчинство, а усмивката й не слиза от лицето. И като всяка красива и суетна жена иска да изглежда перфектно.

Хитовата изпълнителка полага много грижи за тялото си, но тази диета винаги й на разположение, ако качи някое и друго кило. Галена иска да е в топ форма, защото гастролира не само у нас, а и зад граница, където нашите емигранти също я обожават.

Хранителният режим е лесен, много ефективен и за отрицателно време премахва излишните килограми. Друго предимство на диетата е, че може да се прави и месец, защото е полезна за тялото като цяло, понеже чисти токсини.



И най-доброто й качество е, че при нея може да се хапва почти всичко. Единствено се забранява да се консумират бяло брашно и бяла захар.
„Тази диета не само топи мазнините за отрицателно време, ами прави и кожата ти бебешка”, доволна е звездата на „Пайнер“.

Ето и самия хранителен режим. Сутринта се закусва с купичка мляко и овесени ядки, към която има добавени малко канела и стафиди за вкус. Обядът е парче месо-пилешко или телешко и голяма салата.За предпочитане овкусена със зехтин и малко лимон.

Вечерта пак се набляга на зеленчуците. Към тях се позволява за добавка морски дарове или риба. Ако някой изпитва непоносимост към морската храна, може отново да я замени с месо, като обедното.

Между храненията се хапват и сурови ядки, и така никога не оставаш гладен. Освен това изключително важно е да се пие вода, минимум по два литра на ден.
Чаровната поп фолк дива винаги прибягва до тази „златна диета”, ако иска за отрицателно време да извае перфектна визия.

„Повярвайте, винаги помага! Никога не ме предава! При нея никога не оставаш гладен, а на всичкото отгоре отслабваш. Изумителна е!”, доволна е топ певицата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.