Да живее съдията! Ето я истината за „дузпата“, заклала Ювентус в Мадрид! (СНИМКА)

0
287

Ювентус се раздели с Шампионската лига този сезон по скандален начин!

Огромно футболно престъпление се извърши на „Сантиаго Бернабеу“ снощи. Реал (Мадрид) се класира по скандален начин срещу Ювентус за полуфиналите на Шампионската лига, което потресе света.

Ювентус
Ювентус бе изхвърлен от Шампионската лига по скандален начин

Британският рефер Майкъл Оливър опорочи срещата с дузпа за „белите“ в 93-тата минута. Дузпа, която остана много спорна и цяла нощ се обсъжда по форумите дали е истинска или не.

Мачът завърши 3:1 за Юве, но Реал се класира заради победата си с 3:0 в Торино преди седмица. Общият резултат се получи 4:3, но по скандален начин.

Два гола на Марио Манджукич (2, 37) и един на Блес Матюиди (61) накараха гостите да мечтаят. Тази мечта обаче им бе буквално открадната в последния възможен миг, когато се намеси съдията.



Той отсъди дузпа за съприкосновение между Мехди Бенатиа и Лукас Васкес. Повторенията на ситуацията обаче показаха, че мароканецът играе с топката и досегът му с испанеца е доста слаб.

TOPactualno.com е подбрал в обща снимка, специално за своите читатели, доказателства, че 11-метровият наказателен удар е бил отсъден пресилено. Вижда се съвсем ясно, че топката бива избита от защитника на Ювентус. Кристиано Роналдо я реализира за 1:3.

Вратарят Джанлуиджи Буфон, който бе изгонен за псувня срещу рефера, се изказа много остро след мача. Той обяви съдията за човек без сърце, а с кофа за боклук на негово място.

В Испания двама бивши рефери пък написаха, че не биха отсъдили тази дузпа, защото съприкосновението не е било достатъчно. Явно обаче Майкъл Оливър (може би и УЕФА) мисли друго.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.