Няколко лъжи за брака

0
431

Не вярвайте на измислиците на приятелките си

Всяка представителка на нежния пол има приятелки, които не спират да бълват лъжи за брака.

брака
Не вярвайте на измислиците на приятелките си

Определено ще си създадете сериозни проблеми обаче, ако наистина им повярвате. В следващите редове ще ви разкрием най-разпространени лъжи за брака, на които за съжаление вярват повечето жени.

След като ги видите написани черно на бяло, е добре да се замислите върху тях. Дори самите вие ще стигнете до извода, че тези измислици за брака нямат нищо общо с истината.

Ето кои са те:



След брака интимните отношения, са изключително скучни
Това твърдение за брака, е абсолютна измислица. Добре е да знаете, че всичко е така, както си го направите. Тоест, ако вие се отпуснете и позволите на скуката да превземе интимната ви сфера, а и не само, то е нормално те да станат скучни.

Ако се замислите може би ще се съгласите с нас, че интимните ви отношения винаги могат да бъдат скучни, без оглед на това дали сте женени, сериозно обвързани или пък се намирате в неангажираща връзка. Основната причина за това обаче не е бракът, а това дали си пасвате с партньора или пък нивото на либидото ви.

Добре е да сте наясно с възможностите на партньора си, преди да стигнете до олтара. Така, ако нещо се промени, ще сте наясно, че всичко опира до желанието на отсрещната страна, а и на вас самите.

Във всеки брак има изневери
Това е поредната глупост, която някой е съчинил и се опитват да сви втълпят. Факт е, че в съвременния начин на живот, изневерите са често срещано явление. Дори и статистиката сочи, че 20% от мъжете, които вече са женени, се отдават на любовни афери. Истината обаче е, че процентът е същият като при необвързаните мъже. Това означава, че ако партньорът ви обича да излиза от правия път, няма никакво значение дали сте бракувани, или сте просто във връзка.

Ако нещата в брака не потръгнат още отначало, задължително ще се разведете
И това не е точно така. Сами си давате сметка, че всеки човек има своя характер и навици, както и разбирания. Когато се съберете да живеете под един покрив, виждате различията помежду ви. Този момент е особено стряскащ за онези, които преди брака не са живели заедно. Въпреки това е нужно да проявите търпение. С времето ще си напаснете разбиранията и характерите. Разбира се това важи за случаите, в които не става въпрос за пълно несходство, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.