Александрина, която стана за смях в „Стани богат“, изригна след унижението си!

0
640

Александрина Иванова от „Стани богат“ е направо бясна, че я унизиха така!

Станалата за смях в „Стани богат“ Александрина Иванова преживява много тежко подигравките на цяла България. Тя е бясна и същевременно обидена.

Александрина Стани богат
Александрина от „Стани богат“ е обидена след унижението си

Алекс, която е студентка по Фармация, твърди, че е объркала толкова много неща вследствие на притеснение, пише в. „България днес“. Това обаче не давало право на другите да й се подиграват.

Припомняме, че на 10 април 22-годишната дупничанка заяви, че слънцето изгрява от запад и че Анкара се намира в Гърция. Това потресе водещия Михаил Билалов, който в крайна сметка успя да я спаси от отпадане и тя си тръгна с 2500 лв.

„Всичко стана от притеснение. Отлично знам къде е Анкара, много пъти съм била там. Имаше разговори в студиото, които не са излъчени. Те ме притесниха още повече.“ – споделя Александрина Иванова.



Друго нейно разсъждение също потресе зрителите. Според нея, изкуствен интелект има в случаите, когато млади хора бъдат приети да учат в университет, но нямат необходимите знания за това.

Алекс твърди, че е наясно какво е изкуствен интелект и дори е писала реферат по темата преди години. Просто се е притеснила и затова е изръсила такъв „бисер“.

Девойката е бясна на всички, които й се подиграват и най-вече на Емил Кошлуков. След участието й в „Стани богат“ той написа, че предаването трябва да се прекръсти на „Стани за смях“.

„Когато си паднал, човек като Кошлуков трябва да ти подаде ръка, а не да те смачка.“ – оплаква се студентката в писмо до програмния директор на БНТ.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.