Присила Пресли: Смъртта на Елвис не е по негова вина! (Подробности)

0
274

Присила Пресли хвърли бомбата с невероятни разкрития!

Голямата любов на Краля на рока – Присила Пресли, даде да се разбере, че той не е виновен за своята смърт. Тя взриви медиите с изявление, което преобръща всичко.

Присила Пресли
Присила Преси с невероятни разкрития

Ясно за всички е, че Елвис Пресли е бил наркоман. Именно дрогата го погуби, взимайки свръхдоза в тоалетната преди свой концерт.

Оказва се обаче, че пристрастеността на певеца не е случайна. Той е започнал да се друса не по собствена воля, поне така твърди единствената му съпруга.

„Елвис не е виновен за случилото се с него. Всичко е по вина на американската армия. Той е започнал да приема странни вещаства, когато е бил в Германия. На момчетата са им давали абсурдни неща, за да не заспят.“ – споделя Присила Пресли.



По думите й можем да заключим, че Елвис Пресли е станал зависим не по свое желание. Тя дори твърди, че той е имал многократно желание да се излекува и постоянно се е борил със зависимостта си.

Накрая обаче губи битката, като мнозина считат, че се е самоубил. Причината да мислят така е писмото му до мениджъра му, в което му казва, че му е писнало от живота.

Елвис и Присила Пресли са женени 6 години (1967 – 1973 г.). Остават приятели и след развода, преди той да умре през 1977 г. Имат дъщеря – Лиза Мари Пресли, която бе омъжена за кратко за покойния днес Майкъл Джексън.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.