Астрологът Ивелина Пенчева: Днешният ден е вълшебен

0
581

Дори и предците ще ви помогнат, ако желанията ви са свързани с благосъстояние

Астрологът Ивелина Пенчева определя днешният ден като вълшебен.

Ивелина Пенчева
Дори и предците ще ви помогнат, ако желанията ви са свързани с благосъстояние

Освен, че е свързан с изобилието и процъфтяването, той е ден за придобивки и подаръци. Негов тотем е бялата мечка, която символизира здравето, процъфтяването и изобилието.

Астрологът Ивелина Пенчева е категорична, че днешният ден е ден за изобилие, справедливост и подаръци от съдбата. Освен това всяко едно желание, изречено днес, ще достигне до небесата, категорична е тя.

Можете да сте сигурни, че дори и най-обикновените ви молби, ще бъдат чути, тъй като няма начин да не достигнат до небесата.
Не е изключено да получите и помощ от предците си, ако молите за благосъстояние.



Ивелина Пенчева определя деня като изключително благоприятен за сериозни мероприятия, подписване на делови книжа, както и за обработване на земята. Няма да сгрешите, ако поканите гости. Не правете грешката да си откажете каквото и да било в този ден. Вземете всичко, което ви хареса, грабете с пълни шепи.

Наслаждавайте се на всички земни радости, правете всичко от сърце и с огромно желание. Ивелина Попова посочва, че денят е много подходящ за покупки. Това не означава, че трябва да обиколите магазините и да изкупите всичко, което попадне в полезрението ви. Купете неща, които ви привличат вниманието, но са и полезни.

Дарете близките си с някакъв подарък, пък бил той и нещо малко. Не забравяйте, че жестът е много важен. Никой няма да ви се разсърди за това, че му засвидетелствате вниманието и уважението си.

Доставяйки радост на хората, които обичате, доставяте радост и на вас самите. По този начин ще накарате небесата да сипят благодат над вас и то през целия месец. Тук далеч не става въпрос просто да подарите нещо, за да отчетете дейност. Най-добре е да зарадвате човека, когото обичате с нещо, за което отдавна мечтае.

Почти е задължително на днешния ден мъжете да направят подарък на нежните си половинки. Не е важно подаръкът да е нещо огромно. Може и да е малко подаръче. Основната мисия е да накарате човека, когото обичате да се зарадва.

Не отвличайте вниманието си със семейни или любовни дела, които могат да намалят работната ви активност, съветва още Ивелина Попова.
Това обаче не означава, че не можете да попътувате за развлечение. Астрологът посочва, че ако колата ви не запали от първия път, това е знак на съдбата, че не трябва да пътувате с нея. В такива случаи можете да заложите на обществения транспорт, за да избегнете инциденти, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.