Седмичен хороскоп Рак, Лъв, Дева – 16-22 април

0
382

Периодът от 16 до 22 април ще ви разкрие доста добри възможности

В следващите редове ще ви разкрием какво вещае точният седмичен хороскоп за представителите на зодия Рак, Лъв и Дева в периода от 16 до 22 април.

седмичен хороскоп
Периодът от 16 до 22 април ще ви разкрие доста добри възможности

Ето какво можете да очаквате според него:

Рак
Стойте далеч от рисковете и кавгите, съветва вашият седмичен хороскоп. Вземете се в ръце и отхвърлете всичко онова, което ви пречи да бъдете себе си и да се чувствате свободни.
Не се задават непреодолими трудности на хоризонта през този период. Запомнете, че ако искате да постигнете целите си, е много важно да действате последователно и търпеливо.
Стойте далеч от всички рисковани дела. Опитвайте се да избегнете противоречията чрез умели дипломатически ходове.

Сами ще се убедите, че по този начин възможностите ви за успех ще нараснат значително. За петъчния ден от изключителна важност е вашата активност. Първият ден от новата седмица, както и уикендът, се очертават като изключително успешни за вас дни. Във вторник и сряда бъдете подготвени за високото напрежение, което ще ви завладее. В четвъртък стойте далеч от противоречията, тъй като в противен случай рискувате да се озовете в центъра на грандиозна кавга.



Лъв
Периодът от 16 до 22 април ще ви разкрие доста добри възможности. Проявете търпение при общуването си и се опитайте да се отнесете с разбиране към решенията на околните. Колкото и да не ни се иска да го казваме, седмичният ви хороскоп вещае, че успехите ви през този период ще се дължат на умението ви да хитрувате. Трябва обаче да отбележим, че именно поради тази причина успехът ще е временен.

Ако искате да постигнете успех по въпроси, които са от огромно значение за вас, по-добре би било да не си позволявате да хитрувате. Понеделник се очертава като изключително късметлийски ден, но пък за сметка на това вторникът ще е доста тежък. Сряда и четвъртък ще са изключително напрегнати. В петък, както и през уикенда, ще пожънете успехи.

Дева
Вашият седмичен хороскоп ви съветва да проявите търпение. Някои новости около вас ще продължат да ви изненадват и занапред. Добрата новина е, че всички те ще са за добро. Дори самите вие знаете много добре, че всеки път, когато прокарвате стратегиите си настоятелно и търпеливо, постигате успех.

В този ред на мисли, периодът е изключително благоприятен. Не трябва обаче да прибързвате. С малки изключения сполуката ще ви споходи и в малките ежедневни дела. Успешният петък ще бъде последван от благоприятен уикенд, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.