Дует “Ритон”: Тончо Русев е гениален, няма да се роди друг като него!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Тончо Русев остава завинаги в сърцата на много хора!

Няколко дни изминаха от смъртта на Тончо Русев, но България продължава да тъжи за него. Много са хората, които го обичаха и вечно ще го обичат.

Ритон и Тончо Русев

Дует “Ритон” с невероятни думи за Тончо Русев

Сред тях са Катя и Здравко от дует “Ритон”. Половината от песните им са написани именно от великия композитор и това е една от причините двамата да го обожават.

Екатерина Михайлов и Здравко Желязков проговориха за Русев пред камерата на ПИК TV. Там те разкриха своите чувства към починалата звезда на българската музика.

“Той е гениален, няма как да има друг като него.” – така Здравко отговори на въпроса дали може Тончо Русев да бъде наследен.

Певецът е на мнение, че в последните години много хора, които не разбират от музика, са започнали да правят песни благодарение на компютърните технологии. Това не е добре за нашата музика, смята бившият брадър.

“Тончо Русев разбираше шоубизнеса по-добре от всеки друг. Той беше запознат и със световния шоубизнес, който познаваше отлично.” – казва Здравко.

Дует “Ритон” се поклониха пред паметта на композитора и бяха сред многото присъстващи хора там. Катя и Здравко няма да забравят какво е направил този човек за тях и винаги ще си го спомнят с добро.

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар