Пожар в линейка изплаши шофьора и гражданите

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Появиха се снимки на линейка, от която излиза гъст черен дим. Хората, които били наоколо, се стреснали от възникналия пожар в колата на Спешна помощ

Според репортаж на БЛИЦ, случката се е разиграла в центъра на столицата, до стадион “Васил Левски”.

линейка

Шофьорът гаси сам пожара в линейката

Въпреки черния и гъст дим, шофьорът извадил пожарогасителя и сам се справил с възникналата кризисна ситуация. Добре, че възникналият пожар е бил овладян бързо и лесно от шофьора на линейката. Няма нанесени сериозни щети по нея. Няма пострадали хора.

Голям късмет извадиха пътниците и ватманът на софийски трамвай на бул. „Никола Мушанов”.

Докато трамваят минавал под останките на бетонен надлез, една голяма плоча паднала на пътя.

Хората в трамвая извадили невиждан шанс за живот. Ако плочата, около 4 тона, се беше стоварила върху трамвая, щеше да направи пътуващите на кайма.

Бетонният надлез преди 30 години служил на работниците в голям завод от сектор “Машиностроене“. Заводът отдавна не съществува. Много пъти са били подавани сигнали, че съоръжението крие рискове за живота на хората, които преминават под него. А те няма как да не преминават, защото там е натоварена пътна артерия в столицата.

Направено е спешно укрепление, но то съвсем не решава проблемите със сигурността. Има още няколко тежки бетонови плочи по 4 тона всяка, които трябва да бъдат демонтирани. Операцията е доста рискована, но пък е необходима, обявиха от Нова ТВ.

 

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар