Кораб се вряза в сграда на пристанището и я направи на пух и прах (ВИДЕО)

0
349

Месец април се оказа критичен не само за шофьорите по пътищата, но и за мореплаването. Много очевидци станаха свидетели как огромният кораб приближава към сградата и забива носа си в нея

Шокиращо и поразително!

кораб
225-метров кораб смачка сграда на Босфора

Такова нещо не се е случвало преди, коментират свидетелите.

Морската драма се разигра в Истанбул. Пострадалата къща е известна още като „Червеният конак“. Тя се използва за снимки на турски сериали. Там са заснети сцени и от „1001 нощ“.

Добрата новина е, че когато огромният кораб от Босфора се врязал в сградата, вътре не е имало хора.



Нанесени са само материални щети, които са оценени на повече от 4 милиона лири (турски лири). Плавателният съд е с дължина 225 метра.

Около „Червения конак“ се намират ресторанти и кафенета. Виждайки как корабът приближава към тях, някои от посетителите излизат вън и започват да снимат страховитата гледка.

В същото време, докато корабът приближава, той вдига нивото на вълните. Водата залива масите на заведенията, които са разположени на терасите.

У нас обстановката с пътно-транспортните произшествия е направо трагична. През почивните дни се случиха още няколко тежки ПТП-та.

Моторист загина, докато пътуваше към връх Шипка. Жена шофьор помете 10 паркирани автомобили в Пловдив. Застрахователите коментират, че в такива ситуации не се изплащат обезщетения на неправилно паркираните превозни средства.

За пореден път на АМ „Тракия“ се разигра пътна драма. Бус спука гума и се преобърна. Имаше две жертви.

Снощи в района на Лясковец кола се натресе в бус и той се обърна в близката нива. В буса пътували състезателки от Шумен.

Момичетата получили само травми, няма жертви. След преглед и обработване на раните са освободени за домашно лечение. Техните родители пристигат и ги прибират с леки автомобили до Шумен.

За голяма част от ПТП-та у нас причината е шофиране с превишена скорост и рисковани изпреварвания. Ако всички водачи бъдат много по-внимателни, ще се случват само инциденти следствие спукани гуми или други непредвидени аварии.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.