Кораб се вряза в сграда на пристанището и я направи на пух и прах (ВИДЕО)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Месец април се оказа критичен не само за шофьорите по пътищата, но и за мореплаването. Много очевидци станаха свидетели как огромният кораб приближава към сградата и забива носа си в нея

Шокиращо и поразително!

кораб

225-метров кораб смачка сграда на Босфора

Такова нещо не се е случвало преди, коментират свидетелите.

Морската драма се разигра в Истанбул. Пострадалата къща е известна още като “Червеният конак”. Тя се използва за снимки на турски сериали. Там са заснети сцени и от “1001 нощ”.

Добрата новина е, че когато огромният кораб от Босфора се врязал в сградата, вътре не е имало хора.Нанесени са само материални щети, които са оценени на повече от 4 милиона лири (турски лири). Плавателният съд е с дължина 225 метра.

Около “Червения конак” се намират ресторанти и кафенета. Виждайки как корабът приближава към тях, някои от посетителите излизат вън и започват да снимат страховитата гледка.

В същото време, докато корабът приближава, той вдига нивото на вълните. Водата залива масите на заведенията, които са разположени на терасите.

У нас обстановката с пътно-транспортните произшествия е направо трагична. През почивните дни се случиха още няколко тежки ПТП-та.

Моторист загина, докато пътуваше към връх Шипка. Жена шофьор помете 10 паркирани автомобили в Пловдив. Застрахователите коментират, че в такива ситуации не се изплащат обезщетения на неправилно паркираните превозни средства.

За пореден път на АМ “Тракия” се разигра пътна драма. Бус спука гума и се преобърна. Имаше две жертви.

Снощи в района на Лясковец кола се натресе в бус и той се обърна в близката нива. В буса пътували състезателки от Шумен.

Момичетата получили само травми, няма жертви. След преглед и обработване на раните са освободени за домашно лечение. Техните родители пристигат и ги прибират с леки автомобили до Шумен.

За голяма част от ПТП-та у нас причината е шофиране с превишена скорост и рисковани изпреварвания. Ако всички водачи бъдат много по-внимателни, ще се случват само инциденти следствие спукани гуми или други непредвидени аварии.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар