Чудото е факт: Алекс Сърчаджиева прости на баща си след 30 години унижения!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Алекс Сърчаджиева направи нещо невероятно и достойно за уважение!

Малко хора биха постъпили като Алекс Сърчаджиева. Актрисата 30 години бе унижавана от баща си Йосиф, но все пак намери сили в себе си да му прости, пише в. “Таблоид”.

Алекс Сърчаджиева и Йосиф

Алекс Сърчаджиева прости на човека, който най-много я нарани през живота й

Двамата са били забелязани заедно в Сатиричния театър, където работят. Александра се присъдеини към актьорите там миналата година, а баща й се върна след идването на новия директор Калин Сърменов.

Йосиф и Алекс са пиели кафе, обменяли са идеи за постановки и са говорели съвсем приятелски в кафенето до театъра. Това говори само едно – че тя е простила на татко си.

Любимият човек на Иван Ласкин, който изтърпя хиляди унижения от собствения си баща, очевидно има голямо сърце. Потвърди се тезата, че актрисата е много чист човек и не може да мисли зло никому.

Алекс Сърчаджиева е плод на извънбрачната връзка на Йосиф Сърчаджиев с покойната вече Пепа Николова. Той я признава като свое дете и дори оставя съпругата си Райна, за да бъде с новото си семейство.

Не след дълго обаче напуска Пепа и Алекс, за да се върне при законната си жена, от която също има дъщеря. Говори се, че причината е, че Райна го заплашила със самоубийство.

В продължение на над 30 години актьорът се отнасяше много зле с другото си семейство. Многократно е споделял пред близки, че Пепа била лош човек и едва не го подвела да си провали живота.

Върхът обаче дойде преди няколко години, когато обяви, че има само една дъщеря. Това е Ани от брака му. Тогава Алекс трябва да се е засегнала жестоко, но явно вече му е простила.

 

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар