Скандална брадърка зачена преди сватбата си

0
383

Глория Петкова, която остави своята следа във „ВИП Брадър“, ще си има бебе!

Още една от брадърките ще става майка. Глория Петкова, която нашумя с напиванията и обидите си към Емануела, е бременна, съобщава сайтът Topnovini.bg.

Глория Петкова
Ето я Глория Петкова като бременна

Манекенката оповести новината чрез своя Инстаграм, където се пусна с уголемено коремче. Това ще е първото дете за 26-годишната бивша брадърка.

По всяка вероятност възлюбеният й Димитър е на седмото небе. Двамата имат много сериозна връзка и дори ще се женят.

Митко предложи на Гло преди няколко месеца. Очаква се сватбата им да бъде през лятото, което значи, че моделката ще се омъжи с огромен корем.



Не е изключено, разбира се, двойката да изчака раждането на бебето и чак тогава да сключи брак. Това дори е твърде вероятно, защото красавицата ще иска да е във форма за най-щастливия ден в живота си.

Глория Петкова беше част от „ВИП Брадър“ 2016. Тя се отличи с чести среднощни запои и един много остър конфликт с Емануела.

Манекенката твърдеше, че на певицата са й плащали са определени услуги към мъже. След това обаче се извини на Еми, надявайки се да не я съди.

Димитър беше с Глория още по време на участието й в Големия Брат. По всичко личи, че той е любовта на живота й.

Двамата живеят в Англия, но сватбата и раждането на детето им ще се състои в Бъглария. Нищо чудно след това да се завърнат за постоянно у нас.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.