Бойко Борисов и Силви Вартан реализираха незабравима среща

0
261

Силви Вартан пристигна отново в България. Идването на световно известната певица не е случайно. Силви Вартан е един от посланиците на добра воля на България  в чужбина

Премиерът Бойко Борисов не пропусна възможността за една приятелска среща.

Силви Вартан
Силви Вартан и премиерът Борисов разговарят приятелски в сградата на МС

Както се вижда и от снимката, Силви Вартан и Бойко Борисов разговарят и се забавляват. Домакин на срещата е премиерът. Тя се състоя в сградата на Министерски съвет.

Както винаги усмихната и елегантна, неостаряващата Силви Вартан оставя прекрасно впечатление, където и да се появи.

След срещата премиерът Бойко Борисов написа във ФБ, че за него е било удоволствие да се срещне с „любимата на много българи“ Силви Вартан. Премиерът изказа благодарности за всичко, което певицата прави за България.



Родената в България певица се срещна и с кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова. Силви Вартан похвали работата на кмета и на неговия екип. Всеки път, когато дойде отново в София тя вижда много положителни промени навсякъде.

В момента талантливата певица реализира прощално световно турне. Неговото заглавие е „Завинаги Силви“. В България ще бъдат изнесени два концерта. Те се провеждат под патронажа на Бойко Борисов.

Първият концерт ще бъде на 19 април 2018 г. в Двореца на културата и на спорта във Варна. Вторият е насрочен за 21 април и ще бъде изнесен в зала 1 на НДК в столицата.

Силви Вартан остава в историята на френската музика като една от първите рок изпълнителки. От брака си с рок легендата Джони Холидей има син Дейвид Холидей. Той тръгва по пътя на своите именити родители.

През 1981 г. Силви Вартан се запознава с Тони Скоти – роден в Италия, но работи като продуцент в САЩ. Двамата се женят. След години осиновяват момиче от България. Днес Дарина е пораснала и е станала невероятно красива. Тя е изключително популярна във Франция.

Силви Вартан реализира активна благотворителност в  България. През 2014 г. е удостоена със званието почетен гражданин на град  София.

На 25 април 2014 г. Силви Вартан получава „Медал за човеколюбие“ от БЧК.  Престижното отличие й се присъжда за изключителния принос за реализиране на хуманитарните каузи на Червения кръст.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.