Принц Хари и Мегън подготвят голяма изненада за поданиците за сватбата

0
326

Точно след един месец годениците принц Хари и Мегън Маркъл ще бъдат съпруг и съпруга. А светът ще изживее красотата на кралската романтика

Приготовленията в момента в Лондон текат с пълна пара.

принц Хари Мегън Маркъл
Принц Хари и Мегън Маркъл не искат подаръци за сватбата си. Който желае, може да подкрепи техните благотворителни организации

Всички са в трепетно очакване. Дамите се вълнуват каква ще бъде роклята на Мегън Маркъл. Даже вече се появиха и първите залози.

Младоженците избраха сладкар и вида на тяхната сватбена торта. Сватбен фотограф ще бъде принц, наследник на друга кралска династия.

По случай сватбата на принц Хари и на Мегън, на пазара се появи нов вид бира. Интересното при нея е, че е симбиоза между Англия и Америка, какъвто ще бъде и бъдещият брак.



Пивоварите са избрали като суровина ечемик от района на Уиндзор и хмел от САЩ.  Дегустаторите казват, че вкусът на най-новата бира е фантастичен.

Бирата се произвежда в пивоварната на кралица Елизабет Втора в Уиндзор. В същия замък в параклиса „Свети Георги“ влюбените младоженци ще се врекат във вечна вярност. И дано любовта им продължи до края на земните им дни!

От секретариата на двореца Кенсингтън излязоха със съобщение от името на бъдещите младоженци. В обръщението се казва, че принц Хари и неговата годеница Мегън Маркъл не желаят да получават подаръци за сватбата.

Ако британците и гостите желаят да направят нещо, те могат да преведат средства по сметките на различни благотворителни организации. Патрон на тези организации са членовете на британското кралско семейство, включително принц Хари и принц Уилям.

Кралица Елизабет Втора възложи отговорна задача на принц Хари. Той е посланик на младежта. Принц Хари от години се е ангажирал с младежите, които са пострадали по време на войната в Афганистан. Лично принц Хари и принц Уилям бяха известно време на бойното поле като част от британската армия.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.