Принц Хари и Мегън подготвят голяма изненада за поданиците за сватбата

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Точно след един месец годениците принц Хари и Мегън Маркъл ще бъдат съпруг и съпруга. А светът ще изживее красотата на кралската романтика

Приготовленията в момента в Лондон текат с пълна пара.

принц Хари Мегън Маркъл

Принц Хари и Мегън Маркъл не искат подаръци за сватбата си. Който желае, може да подкрепи техните благотворителни организации

Всички са в трепетно очакване. Дамите се вълнуват каква ще бъде роклята на Мегън Маркъл. Даже вече се появиха и първите залози.

Младоженците избраха сладкар и вида на тяхната сватбена торта. Сватбен фотограф ще бъде принц, наследник на друга кралска династия.

По случай сватбата на принц Хари и на Мегън, на пазара се появи нов вид бира. Интересното при нея е, че е симбиоза между Англия и Америка, какъвто ще бъде и бъдещият брак.Пивоварите са избрали като суровина ечемик от района на Уиндзор и хмел от САЩ.  Дегустаторите казват, че вкусът на най-новата бира е фантастичен.

Бирата се произвежда в пивоварната на кралица Елизабет Втора в Уиндзор. В същия замък в параклиса “Свети Георги” влюбените младоженци ще се врекат във вечна вярност. И дано любовта им продължи до края на земните им дни!

От секретариата на двореца Кенсингтън излязоха със съобщение от името на бъдещите младоженци. В обръщението се казва, че принц Хари и неговата годеница Мегън Маркъл не желаят да получават подаръци за сватбата.

Ако британците и гостите желаят да направят нещо, те могат да преведат средства по сметките на различни благотворителни организации. Патрон на тези организации са членовете на британското кралско семейство, включително принц Хари и принц Уилям.

Кралица Елизабет Втора възложи отговорна задача на принц Хари. Той е посланик на младежта. Принц Хари от години се е ангажирал с младежите, които са пострадали по време на войната в Афганистан. Лично принц Хари и принц Уилям бяха известно време на бойното поле като част от британската армия.

 

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар