Нова заплетена ситуация в „Полицаите от края на града“ вдига адреналина на зрителите

0
256

Най-новият култов сериал „Полицаите от края на града“ се радва на чудесен рейтинг. Сценаристите са се погрижили всяка серия да ни пленява с нови заплетени ситуации

В следващия епизод ни очакват големи екшъни.

"Полицаите от края на града"
„Полицаите от края на града“

Заслугата ще бъде на актьора Калин Сърменов, който отлично познаваме в ролята на мафиота Милото. Вярно е, че това се случи в „7 часа разлика“. Но пък Калин Сърменов изгради наистина уникален образ.

В новия сериал „Полицаите от края на града“ отново ще го видим в ролята на бандит.

Но не обикновен бандит, а забъркан в огромен коктейл от престъпления. За каквото човек се сети, това е извършил престъпникът Тачо Поляков – Поляка.  Продажба на оръжия, пране на пари, поръчкови (мокри) убийства и доста на брой съмнителни сделки.



В петък вечер ща разберем дали новият персонаж на  Калин Сърменов Тачо Поляков – Поляка ще стане по-харесван от Милото.

Калин Сърменов споделя, че е вложил цялата си енергия в новия образ. Обещава той да бъде страховит и в същото емоционално комичен.

По Нова ТВ продължава да се излъчват най-новите епизоди от „Откраднат живот„. Лекарският сериал наистина постигна огромни успехи и невиждан зрителски интерес.

Много интересно и оригинално беше решението на сценаристите да обединят двата сериала. Преди две седмици полицаят Пламен Пламенов Пацо (Герасим Георгиев – Геро) посети клиника „Свети Кирил“.

Там беше посрещнат от сестра Жекова (Марта Вачкова) и от доц. Захариев (Емил Марков).

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.