Еликсир за светкавично отслабване

0
457

Той действа наистина безотказно

С настъпването на пролетта и наближаването на летния сезон, все повече дами търсят еликсир за светкавично отслабване.

отслабване
Той действа наистина безотказно

Те са категорични, че трябва да влязат във форма за раз време и нямат никакво време, за да чакат. Колкото и невероятно да ви звучи, такъв еликсир за светкавично отслабване наистина съществува.

Нито е сложен за изпълнение, нито пък изисква много средства. И най-важното е, че с него светкавичното отслабване ще започне от мига, в който изпиете първата глътка от него. Той наистина действа и то безотказно.

Истината е, че живеем в изключително вредна среда, а това няма как да не се отрази не само на теглото, а и на цялостното здравословно състояние и дори на емоционалното ви състояние.
Като започнем от вредните газове, които вдишваме по пътя към работата, преминем през боклуците, които консумираме, козметичните продукти, разрушаващи телесните хормони и свършим с химикалите, съдържащи се в плодовете и зеленчуците, които са сочени за уж полезна храна.



В отговор на всички тези гореизброени замърсители, телата произвеждат мастни тъкани, които съхраняват под формата на токсични вещества.
Звучи ви доста неприятно, нали?
Макар тялото ви да притежава функцията да се защити, то това е само до известна степен, а не изцяло.

В този ред на мисли, вие също трябва да му помогнете, за да се случи това. Ако системите ви не успяват да пречистят и детоксикират добре тялото, се стига до редица здравословни проблеми. Тук е мястото да отбележим, че за да се случи наистина светкавичното отслабване, трябва първо да прочистите организма си от всички шлаки и токсини, натрупани в него.

Колкото и невероятно да ви звучи, те могат да съставляват цели 15 килограма от общото ви тегло. Именно те са и причината, поради която не сте могли да отслабнете доста пъти, дори и да сте опитвали.

Идеята на метода, който ще ви представим е да направите нещо, което ще ви е наистина от полза. Вълшебната смес, която ще свърши цялата работа вместо вас, се нарича „лимонов еликсир“.

За да си го приготвите са ви нужни следните съставки:
2 см. пресен корен от джинджифил или 1/4 ч.л. зелен джинджифил
1 ч.л. суров ябълков оцет
Сокът от един лимон
1 ч.л. суров мед или няколко капки Стевия
1 чаша вода със стайна температура

Ако след първия път, в който приемете еликсира се почувствате зле или усетите стягане в сърдечната област, премахнете от рецептата суровия ябълков оцет. Започвайте всеки ден с този еликсир, приеман на празен стомах, докато не постигнете желаните резултати, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.