Деси Банова изглади бръчки и се подмлади с биологична терапия

0
296

Фенове на Деси Банова забелязали, че от известно време тя се е подмладила и че бръчките й не са така дълбоки както са били преди. Тайната е в биологична терапия, която прилага

Всички усилия на Деси Банова били насочени към предстоящата сватба с Росен Плевнелиев.

Деси Банова
Деси Банова се подложи на биологична терапия за предстоящата сватба

Тя ще се състои през юни в Гърция. Влюбените годеници се вълнуват изключително много от предстоящата церемония.

Затова Деси Банова започнала специална биологична терапия. Тя се нарича плазмотерапия. В разговорната реч е известна и като вампирски лифтинг.

Причината е, че се взема венозна кръв – около 10 мл. Поставя се в специална центрофуга, за да може да се отделят полезните клетки.



После центруфугираната кръв, която вече се е превърнала в плазма, се връща обратно в тялото на пациента. Тя се инжектира в проблемните зони.

Полезните клетки притежават огромна сила. Те са универсални клетки и са в състояние да се трансформират във всякакъв вид.

По този начин сами възстановяват кожата, изглаждат бръчки, подобряват растежа на косата и други.

Процедурата е изключително полезна, но е скъпа. Причината е в скъпата апаратура, която се използва за трансформиране на кръвта и превръщането й в плазма.

Злите езици твърдят, че Росен Плевнелиев плаща за разкрасяването на неговата любима. Според проучване на Хотарена Деси Банова сама си покривала процедурите. Но това не е толкова важно.

Добрата новина, че ако някой човек има нужда от подобна биологична терапия за възстановяване на кожата след боледуване, акне, операции и други интервенции, може да се довери на модерната плазмотерапия.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.