Деси Банова никога няма да роди от Росен Плевнелиев

0
740

Деси Банова и Росен Плевнелиев не искат общи деца!

Най-обсъжданата светска двойка у нас няма да има наследници. Деси Банова и Росен Плевнелиев ще се оженят, но няма да скрепят брака си с деца.

Деси Банова и Росен Плевнелиев
Деси Банова няма да роди от Росен Плевнелиев

Бившият президент има вече три деца от бившата си съпруга Юлияна. Затова изобщо не изгарял от желание за още наследници, а и вече е на възраст.

Бившата синоптичка има само едно дете. Това е дъщеря й Йоанна, която е на 7 г. Тя е плод от любовта й с Ивайло Граховски.

Счита се, че Росен Плевнелиев е този, който най-вече се дърпа да имат деца с Деси Банова. Тя е по-млада и има по-малко наследници, което може би значи, че няма против да дари и настоящия си любим с бебе.Той обаче, по всичко личи, е напълно против да дундурка пеленаче още веднъж. Това е разбираемо, предвид възрастта му.

Въпреки че няма да имат деца, Росен и Деси ще се оженят. Сватбата им ще бъде много зрелищна и определено ще бъде събитието на годината у нас.

Двойката е заедно от по-малко от година, но това не пречи вече да мисли съвместното си бъдеще. Любовта в тази връзка явно е голяма и много силна. Очакваме сватбата в най-скоро време.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.