Загадъчен град лети над света

0
282

От 1988 година насам в небето над различни райони по света периодично се появява мистериозен летящ град, вече видян от хиляди хора

За пръв път той е забелязан над планинска пустинна местност от екипажа на чилийски самолет, който първоначално решава, че това е един конкретен град, но това по никакъв начин не се потвърждава от уредите на борда, сочещи напълно различни координати, на които няма каквото и да било населено място.

град
От 1988 година насам в небето над различни райони по света се появява мистериозен летящ град, вече видян от хиляди хора

Докато екипажа шокиран наблюдава величествения град, последният изненадващо започва да се движи едва забележимо, увеличавайки постепенно скоростта си, докато най-накрая не изчезва от погледите в далечината.

През 1996 година загадъчният летящ град е забелязан отново от борда на самолет в района на Андите в Южна Америка, а през 2006 година частен самолет, пътуващ от Колумбия за Полинезия, отново случайно пресича пътя му недалеч от Галапагоските острови в Тихия океан, като и този път никой няма обяснение на видяното.

Всички очевидци разказват, че загадъчният град блести от хиляди ярки светлини, а наред с това из него много ясно се забелязват стотици сгради с модерна архитектура, прави улици и невиждани от никого превозни средства.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.