Първа среща на принц Джордж и принцеса Шарлот с новороденото бебе (ВИДЕО)

0
329

В 11:01 часа британско време (13:01 часа българско време) херцогиня Кейт роди. Няколко часа по-късно принц Уилям доведе принц Джордж и принцеса Шарлот в болницата

Херцогиня Кейт роди момченце, два дена след рождения ден на кралица Елизабет.

принц Джордж и принцеса Шарлот
Принц Уилям води принц Джордж и принцеса Шарлот

Името на бебето ще бъде обявено през следващите дни. Такава е практиката в Англия. Когато се родиха Джордж и Шарлот, техните имена станаха ясни след два дни.

Когато принц Уилям се родил през 1982 г., поданиците научили неговото име една седмица по-късно.

А когато принц Чарлз се родил, англичаните чакали цял месец, докато разберат как ще се казва бъдещият престолонаследник.



Днес през целия ден пред входа на клиника „Сейнт Мери“ има полицаи. Феновете са окупирали улицата от двете страни.

Срещу клиниката са заели позиция ТВ медии и фотографи. Те чакат от няколко дни, за да могат първи да съобщят на света радостната новина.

Новороденият британски принц се роди в деня на Свети Георги. Това е знак от съдбата, смятат лондончани.

Свети Георги и покровител на Англия. Неговият кръст е поставен на знамето на страната. След като Англия се обединява с Шотландия и със Северна Ирландия, на знамето на Великобритания са извезани три кръста. На Свети Георги, на Свети Андрей Първозвани и на Свети Патрик.

Параклисът, в който принц Хари ще се венчае, също носи името на покровителя Свети Георги. В Англия има орден на Свети Георги. Около ликът на светеца са инкрустирани много диаманти.

На видеото долу ще видите как малките принц Джордж и принцеса Шарлот пристигнаха в болницата. Принц Уилям ги доведе, за да видят своето новородено малко братче.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.