Новороденото кралско бебе направи своето първо пътешествие

0
552

Всичко днес се случи толкова бързо, сякаш не е за вярване. Кралското бебе се появи на белия свят днес. Преди малко го отнесоха вкъщи

От няколко дни тротоарът срещу клиника “Сейнт Мери” в Лондон беше окупиран от любопитни да зърнат първи кралското бебе.

кралско бебе
Мама Кейт, татко Уилям и новороденото кралско бебе напускат болницата

Днес в 11:01 ч. херцогиня Кейт роди. Третото дете в семейството на принц Уилям е момченце. Докато херцогинята си почиваше, принц Уилям излезе от болницата.

Седна в джипа си и замина някъде. Малко по-късно се върна с принц Джордж и принцеса Шарлот.

Двете деца пристигнаха, за да видят своето по-малко братче.Малко по-късно принц Уилям и херцогиня Кейт излязоха на стълбите пред клиниката. Херцогинята държеше на ръце новороденото кралско бебе.

След като споделиха своята радост с поданиците, младото кралско семейство се прибра в дома си.

Как се случи това, ще разберете от видеото ТУК.

Направо не е за вярване! Как успя херцогинята да бъде толкова отпочинала и  да изглежда толкова свежа, след като преди броени часове е изпитала за трети път сладките родилни напъни и болки?

Новороденото кралско бебе все още си няма име. Или поне то не е оповестено публично. Такава е практиката в Англия. Но утре или най-късно в сряда всички ще го научат.

Днес Лондон ликува. Всички са превъзбудени от щастие.

Фенове на кралското семейство облякоха тениски с надпис. На тях пише, че са били там, когато третото кралско бебе се е родило. Става дума, че са били пред болницата и са тръпнели в очакване.

Да си пожелаем и в България да се случват подобни прекрасни случки. Не само да се раждат бебета. А раждането им да минава бързо и лесно, както се случи с херцогиня Кейт.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.