ДесиСлава и Галена зарязаха децата и отлетяха в чужбина

0
348

Двете попфолк диви ДесиСлава и Галена в момента са по майчинство. Решиха, че имат нужда от глътка въздух. Стегнаха куфарите и се приземиха в чужбина

Фуриите ДесиСлава и Галена разпускат активно в екзотично Мароко.

ДесиСлава и Галена
ДесиСлава и Галена

ДесиСлава остави малкия Борис на грижите на двете баби, писаха в Хотарена.

Той е една на 5 месеца. Но Деси смята, че тези няколко дни няма да бъдат проблемни като не е плътно до малчугана. Въпреки почивката, певицата постоянно звъни вкъщи и контролира бабите.

Когато Майки, първият син на ДесиСлава беше бебе, тя бързо се върна на работа. Сега е взела решение да се грижи за Борис по-дълго.



Явно с годините е осъзнала, че пропуснатите сладки моменти, никога няма да се върнат. А работата няма да избяга. Пък и феновете подхождат с разбиране. Те търпеливо очакват момента, в който ДесиСлава ще се появи отново на сцената.

Децата на Галена също са поверени на грижите на баби и детегледачки. Баткото Стефан е почти на 9. През лятото ще празнува рожден ден. Малчуганът Александър навърши годинка на 17 февруари.

ДесиСлава и Галена са силно впечатлени от Мароко. Галена е решила да снима следващия си клип точно там. Тя смята, че по този начин ще направи една прекрасна изненада на своите почитатели.

Галена не пропусна да посети градината „Мажорел”. Тя е една от впечатлителните забележителности на Мароко.  Принадлежи на  имение, превърнато в музей, което топ дизайнерът Ив Сен Лоран купи преди години. След това го трансформира в туристически център.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.