Изненадаха Лили Иванова с уникален подарък за рождения ден

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Десислава Кулелиева твърди, че това са цветовете, които описват най-добре естрадната прима

За никого не е тайна, че днес примата на българската естрадна музика – Лили Иванова, отбелязва своя 82-и рожден ден.

Лили Иванова

Десислава Кулелиева твърди, че това са цветовете, които описват най-добре естрадната прима

По този повод тя получи уникален подарък-изненада от екипа на вестник „24 часа“.
Преди да й бъде поднесен обаче, всеки желаещ имаше възможността да се наслади лично на подаръка на Лили Иванова.

Става въпрос за уникален портрет, който бе част от изложбата, която бе открита в Народния театър по повод отбелязването на 27-та годишнина от излизането на първия брой на вестник „24 часа“.
В изложбата взеха участие редица творби на известни български фоторепортери. Сред тях са и фотосите на 27 известни личности, които несъмнено имат специален принос към българската култура.

Изборът на портрета на Лили Иванова не е никак случаен. Той е дело на Десислава Кулелиева, която твърди, че никога няма да забрави мига, който е уловила на фотоса. Кулелиева все още си спомня и за огромното вълнение, което е изпитала в този момент.Фоторепортерката си спомня, че в продължение на два часа е наблюдавала Лили Иванова на сцената на зала „Арена Армеец“. Тя обаче останала изненадана от това как Лили Иванова стоически издържала цели два часа на 12-сантиметрови токчета. На всичкото отгоре тя се раздала изцяло на публиката си.

Десислава Кулелиева споделя, че през цялото това време е наблюдавала изключително внимателно примата на българската естрадна музика. Целта й е била да запечата най-вълнуващия момент от тази й изява на сцената. Става въпрос за онзи миг, в който Лили Иванова не само раздава обич на публиката си от сцената, а и получава такава от своите почитатели.

Опитната фоторепортерка споделя, че този портрет на Лили Иванова е направен с изключително много любов.
Това, което прави впечатление е, че фотосът е в черно-бяла гама. На въпроса защо е избрала точно тази гама за портрета, Десислава Кулелиева отговаря категорично, че именно това са цветовете, които я описват най-точно.

Едва ли за някого ще е изненада, че Лили Иванова за пореден път ще отпразнува личния си празник в пълна дискретност. По всяка вероятност примата ще организира вечеря с хората от най-близкото й обкръжение.

Този ден е много по-различен от всички останали за Лили Иванова, тъй като е единственият в годината, в който си позволява да наруши строгата си диета.
Освен това в някой от близките дни ще пристигне и чисто новият джип на примата от Германия. Той е марка „Мерцедес“ и е поръчан лично от нея преди около два месеца, пише zajenata.bg.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар