Изненадаха Лили Иванова с уникален подарък за рождения ден

0
457

Десислава Кулелиева твърди, че това са цветовете, които описват най-добре естрадната прима

За никого не е тайна, че днес примата на българската естрадна музика – Лили Иванова, отбелязва своя 82-и рожден ден.

Лили Иванова
Десислава Кулелиева твърди, че това са цветовете, които описват най-добре естрадната прима

По този повод тя получи уникален подарък-изненада от екипа на вестник „24 часа“.
Преди да й бъде поднесен обаче, всеки желаещ имаше възможността да се наслади лично на подаръка на Лили Иванова.

Става въпрос за уникален портрет, който бе част от изложбата, която бе открита в Народния театър по повод отбелязването на 27-та годишнина от излизането на първия брой на вестник „24 часа“.
В изложбата взеха участие редица творби на известни български фоторепортери. Сред тях са и фотосите на 27 известни личности, които несъмнено имат специален принос към българската култура.

Изборът на портрета на Лили Иванова не е никак случаен. Той е дело на Десислава Кулелиева, която твърди, че никога няма да забрави мига, който е уловила на фотоса. Кулелиева все още си спомня и за огромното вълнение, което е изпитала в този момент.



Фоторепортерката си спомня, че в продължение на два часа е наблюдавала Лили Иванова на сцената на зала „Арена Армеец“. Тя обаче останала изненадана от това как Лили Иванова стоически издържала цели два часа на 12-сантиметрови токчета. На всичкото отгоре тя се раздала изцяло на публиката си.

Десислава Кулелиева споделя, че през цялото това време е наблюдавала изключително внимателно примата на българската естрадна музика. Целта й е била да запечата най-вълнуващия момент от тази й изява на сцената. Става въпрос за онзи миг, в който Лили Иванова не само раздава обич на публиката си от сцената, а и получава такава от своите почитатели.

Опитната фоторепортерка споделя, че този портрет на Лили Иванова е направен с изключително много любов.
Това, което прави впечатление е, че фотосът е в черно-бяла гама. На въпроса защо е избрала точно тази гама за портрета, Десислава Кулелиева отговаря категорично, че именно това са цветовете, които я описват най-точно.

Едва ли за някого ще е изненада, че Лили Иванова за пореден път ще отпразнува личния си празник в пълна дискретност. По всяка вероятност примата ще организира вечеря с хората от най-близкото й обкръжение.

Този ден е много по-различен от всички останали за Лили Иванова, тъй като е единственият в годината, в който си позволява да наруши строгата си диета.
Освен това в някой от близките дни ще пристигне и чисто новият джип на примата от Германия. Той е марка „Мерцедес“ и е поръчан лично от нея преди около два месеца, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.