Потвърдено: „Приятели“ е номер 1!

0
373

„Приятели“ е най-харесваният комедиен сериал!

Интересна класация на ситкомите излезе наяве. В нея „Приятели“ излиза като абсолютен господар сред този тип сериали.

Приятели
„Приятели“ е номер 1

Той е събрал над 7 млн. гласа, а на втората позиция е „Офисът“ с 5 млн. и половина. Тройката се запълва от „Двама мъже и половина“, който има 4 млн. почитатели.

Анкетата е проведена в онлайн издание на САЩ, където участие в гласуването са взели над 30 млн. души. Всеки от тях е трябвало да посочи любимия си ситком.

Безкрайно смешният и изпълнен с множество хумор „Приятели“ е категоричен победител. Това не е изненада за никого, тъй като той от години се счита за емблемата на комедийните сериали.



„Friends“ е сниман между 1994 и 2004 г. Историята е базирана на шестима приятели, които заформят интересни истории помежду си и има любопитни случки.

Сериалът е по идея на Дейвид Крейн и Марта Кауфман. Двамата и до днес твърдят, че никога не са вярвали, че ще направят чак такъв хит, който ще остане за вечни времена.

Актьорите, участвали в „Приятели“, станаха супер звезди благодарение именно на този ситком. Дженифър Анистън например стигна чак до наградата „Еми“.

Някои от останалите сериали, които са били посочени в анкетата, са: „Всички обичат Реймънд“, „Малкълм“, „Как се запознах с майка ви“, „Женени с деца“, „Алф“и др.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.