Страшен удар за Кристин Илиева, чиито крака Дивна съсипа!

0
326

Кристин Илиева още се възстановява, но й бе нанесен голям удар!

Както е известно, манекенката Кристин Илиева претърпя зверска катастрофа, в която едва не изгуби краката си. Разочарованията й обаче следват едно след друго.

Кристо и Кристин Илиева
Кристо най-после забрави Кристин Илиева

Бившият й и любим на всички тийнейджърки Кристо вече я е забравил изцяло. Това доказва фактът, че има ново гадже.

Девойката отново е много по-млада от него, каквато е и Кристин Илиева. Тя също се казва Кристин, което е много интересно съвпадение.

Двамата са се запознали по време на клипа на Кристо с Ева. Тогава си паснали и започнали сериозна връзка. Това се случило в края на декември, пише в. „Телеграф“.



Рапърът обаче засега не желае да афишира новата си връзка, защото още не е отминала драмата с бившата му. Струвало му се проява на лош вкус да навира щастието си в очите на другите, докато Кристин Илиева страда във ВМА.

Кристо и красивата манекенка бяха заедно 5 години, преди тя да го зареже заради огромната му ревност. Оттогава са само добри познати.

Крис ще престои в болницата още поне няколко месеца. Състоянието й се подобри значително, но все още кракът й се възстановява с барокамера.

Припомняме, че в началото на март певицата Дивна направи жестока катастрофа край с. „Българене“. От нея пострада главно приятелката й, която се е возила до шофьора.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.