Неочаквана развръзка в „Откраднат живот“ предизвиква неочаквани обрати

0
334

Зрителите си мислим, че можем да отгатнем какво предстои да се случи в следващите епизоди на „Откраднат живот“. Но тотално се заблуждаваме, защото ни очакват неочаквани обрати

Най-култовият съвременен български сериал „Откраднат живот“ гледаме по Нова ТВ.

"Откраднат живот"
Очаквайте новите неочаквани обрати в „Откраднат живот“

Сценаристите са ни подготвили една страхотна изненада. В сезон 4 на „Откраднат живот“ главно действащо лице беше доц. Банков (Юлиан Вергов). Сезонът приключи със заминаването на героя в Германия.

Там в клиника от години е хоспитализирана съпругата на доц. Банков, която е в кома.

В момента, в който връзката на доц. Банков и д-р Огнянова тръгна в правилната посока, той получи обаждане от клиниката в Германия. Съпругата му се е събудила. Доц. Банков приключи отношенията си с д-р Огнянова и замина.



Причината Юлиан Вергов да напусне сериала е професионална. Той започна 3-месечни репетиции за новата постановка „NEOдачници“. Премиерата се състоя в Народния театър наскоро.

Сценаристите връщат доц. Банков обратно към края на сезон 5 от култовия сериал „Откраднат живот“.

Информацията беше съобщена лично от актьора Юлиан Вергов. Той пусна снимки пред клиника „Свети Кирил“ във ФБ.

Коментарите на фенките не закъсняха. Всички са страшно въодушевени. Предстоят неочаквани обрати и развръзки. Но никой не може да предположи какво предстои да се случи.

Докато ние с удоволствие релаксираме пред малкия екран с най-новите серии от „Откраднат живот“, актьорите неуморно се трудят.

Те продължават да снимат. Вече е заснета сцената с най-висока доза адреналин. В нея участва Димитър Илиев – шампион на България по автомобилизъм. Той направи рисковите каскади, от които ще ни настръхнат косите.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.