Научете коя е идеалната разлика в годините на партньорите

0
261

Казаците са избирали съпругата си, следвайки ясно правило

Много се е изписало и изговорило за възрастовата разлика на партньорите.

партньорите
Казаците са избирали съпругата си, следвайки ясно правило

Докато някои правят изводи за това колко ще е щастлив семейният живот на партньорите само по наблюдения, то други се основават на сложни изчисления.

Така например китайците са измислили специална формула за целта. Те смятат, че за да стане ясно дали съюзът между партньорите ще е щастлив, трябва да се направят изчисления по тази формула. Те смятат, че за да се изчисли хармонията в семейството, трябва да се спази следната формула: сборът от възрастта на двамата партньори да се раздели на пет.

Казаците пък са избирали съпруга, следвайки ясното правило, че тя трябва да е с 13 години по-млада от тях и с 13 см. по-ниска от тях.
Към днешна дата обикновено възрастовата разлика между партньорите е малка. В повечето случаи тя е 2-3 години, където съпругата е по-младата. Дори статистиката сочи, че съпружеските двойки, в които възрастовата разлика е доста по-голяма, са едва 6%.



Психолозите са категорични, че в основата на щастливото съжителство или пък брак, стои именно психологическата съвместимост на партньорите.
Астролозите пък са убедени, че психологическата съвместимост на партньорите се определя единствено от астрологическите фактори.

Както се казва всяка жаба хвали своето блато. Не може обаче да се отрече фактът, че за повечето хора гледната точка на астролозите е като някой да застане пред вас и да започне да ви говори на китайски или друг непонятен за вас език. Факт е, че „обикновените простосмъртни“ знаят твърде малко за астрологията.

Истината е, че почти всички астролози използват Юпитер като хороскоп с 12-годишен цикъл. Точно това е периодът, за който Юпитер се завърта около Слънцето. Тази планета до голяма степен носи пряка отговорност за поведението на хората в обществото. Семейството обаче е строго личен въпрос.

Същевременно става ясно, че за „начало на годината“ в тази непонятна за нас система, е приет денят на пролетното равноденствие – 22 март.
В следващите редове ще разгледаме различните варианти на възрастовата разлика между партньорите и какво може да се очаква спрямо нея.

Астролозите посочват, че не е от толкова голямо значение кой от двамата партньори е по-възрастен – съпругът или съпругата, важна е възрастовата разлика помежду им.
Те уточняват, че този фактор не бива да бъде подценяван, тъй като наистина е от огромно значение.

Можете сами да се убедите в това като прочетете следващите редове. Със сигурност около вас има достатъчно двойки с различна възрастова разлика, за да имате база за сравнение, пише zajenata.bg.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.