Голямото чакане приключи: Кралското семейство оповести името на новородения принц току що

0
222

Малкият принц се роди на 23 април 2018 г. Според британската кралска традиция, името на наследниците на монархия не се обявяват на момента, а след време

Принц Уилям и херцогиня Кейт избраха тяхното трето дете да се казва Луис Артър Чарлз.

принц Уилям и херцогиня Кейт
Принц Уилям и херцогиня Кейт вече дадоха име на малкия принц

Както каза днес по-рано, името ще бъде силно.

Първият човек, който официално е бил уведомен за името на малкия принц по традиция е кралица Елизабет Втора.

През последните дни тече активно наддаване за името.Спрягаха се няколко варианта. Албърт на съпруга на кралица Виктория. Филип като съпругът на кралица Елизабет. Артур като емблематичният крал Артур. Чарлз на бащата на принц Уилям и на принц Хари.

Британците са хора, които обичат да залагат. Най-голямата им страст са конните залагания. Най-популярните сред тях се провеждат в дните на Роял Аскот. Конната писта се намира в Бъркшир, близо до замъка Уиндзор.

Точно  в този замък на 19 май принц Хари ще сключи брак със своята чаровна годеница Мегън.

Предпоследната новина от двореца Кенсингтън е свързана именно с предстоящата сватба. Принц Хари избрал своя брат принц Уилям да му бъде кум.

Като цяло британците не са изненадани от избора. За всички е ясно колко близки са двамата братя. Ранната загуба на тяхната майка принцеса Даяна и вторият брак на баща им, ги сближиха изключително силно.

Херцогиня Кейт ще се възстанови напълно до 19 май. Британската преса коментираше, че племенниците на принц Хари – принц Джордж и принцеса Шарлот ще влязат в ролята на малки шафери.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.