В тези пленителни места синьото на водата е като в рая! (Заслужава си да ги посетите-част 2)

0
240

Тези места по света са като приказка от вода

Водата на тези райски кътчета е по-синя от другаде. Лятото чука на вратата и ако обичате морето и искате много да ви е синьо, непременно планирайте да видите тези красиви местенца.

Определено ще останете очаровани и ще ви се прииска никога да не си тръгнете оттам.

Тези безкрайно сини води са като една приказка, която никога не свършва.

Сега продължаваме с тази екскурзия по най-екзотичните и сини места по света. Невероятна почивка и страхотен релакс ви очаква в столицата на Бахамските острови-Насау.



водата
В столицата на Бахамските острови синьото на водата ебезкрайно

Тя е не само транспортна и логистична точка. Там всеки ден спират круизни кораби от цял свят, а във водата са си дали срещи много нюанси на синьто. И то във водите на Атлантическия океан.

Арагусуку е остров край японския бряг.Това парче земя, обградена от безбрежно синя вода също попада в тази класация. Де факто това са два отделни острова, между които може да се минава само при отлив.

В Арагусуку е рая

Палаван е най-големият филипински остров. Намира се в Тихия океан и привлича феновете на гмуркането от цял свят. Парчето земя е доста отдалечено. Препитанието на местните освен туризма е и риболова.

На филипинския остров Палаван се докосваш до рая

На места синята вода прелива в изумрудено зелено и в съчетание със скалистите възвишения, и много древна история, правят острова невероятно пленителен.

И магнит за любителите на безбрежното синьо.

Канкун също е сред топ дестинациите на безбрежно синята вода. Крайбрежният мексикански град е разположен на полуостров.

водата
В Канкун водата е безбрежно синя

И може да се похвали със забележителна лагуна от синьо-зелени води и бял пясък. Гладът не е само курортно градче, а космополитен оазис, мечтано място за живеене. И то не само през ваканцията.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.