Скандал: Григор Димитров пое псувня от противника си по време на мач! (Всичко за грозната постъпка)

1
841

Григор Димитров се скара с испанския си опонент, докато двамата спореха за място на полуфиналите в Барселона!

Григор Димитров се прости с турнира в Барселона по скандален начин. Той загуби от Пабло Кареньо Буста с 3:6, 6:7, но не това се оказа най-интересното в мача.

Григор Димитров и Буста
Пабло Кареньо Буста напсува Григор Димитров

По време на тайбрека във втория гейм двамата тенисисти изпаднаха в остър конфликт. Гришо спореше за една топка, че е в аут, като укори съперника си, че не си е признал.

Говори се, че думите на българина към испанеца са били „Трябваше да бъдеш мъж и да кажеш истината. Това ще го запомня.“ При което Кареньо отвърнал „Hijo de puta“, което в превод от испански значи „кучи син“.

След тази случка нещата видимо излязоха от контрола на Гришо и той загуби срещата. Нервността му го докара до отпадане от турнира, но Буста влезе завинаги в черния му списък.



Първата ни ракета за втори път в турнира показва нервност. Определено нещо в емоционалното му състояние куца.

Може би фактът, че все още няма трофей през сезона, го кара да си изпуска нервите. Голямата му мечта – Голям шлем, в момента изглежда непосилна.

Григор не е в оптималната си форма и това си личи и по реакциите му. Опонентът му днес обаче също постъпи много грозно.

 

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Григор беше ощетен не само при тази ситуация а при още поне 3 точки, турнир от тази категория трябва да има ястребово око, жалка картина, все пак мача се играе в Испания и затова домакините са толко ухажвани от съдиите.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.