Невероятно: Тя победи Алцхаймер с диета и разходки!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Една жена успя да победи болестта на Алцхаймер по най-невероятния начин!

По принцип Алцхаймер е болест, която сме свикнали да приемаме като доживотна присъда. Тя много трудно се установява в ранен стадий и това я прави трудна за лечение.

Алцхаймер

Има спасение срещу Алцхаймер

Силвия Хатцер обаче показва, че спасение има. Днес тя е на 82 г. и има зад гърба си славната победа над това коварно заболяване.

Германката го прави чрез диета и физически натоварвания. Алцхаймер е болест на мозъка, така че тя започва да се храни само с неща, засилващи мозъчната функция.

В менюто й влизат боровинки, зеле, ягоди, моркови, спанак, къпини и картофи. В никакъв случай не приема захар, тестени изделия, газирани напитки, пържено и алкохол.Този начин на хранене спира развитието на болестта и днес тя се чувства идеално. Води съвсем нормален живот, какъвто водят останалите хора.

Освен диетата, Силвия има и друг лечител и това са всекидневните разходки. Тя върви поне по час на ден и много редовно плува. Това също допринася за подобряването на състоянието й.

“Най-важното е да не се отчайваш. Винаги има изход и той е в храненето и движението. Те са от съществено значение при всяка болест.” – споделя жената.

Тя е посветила последните си години от живота си в помощ за останалите болни от Алцхаймер. Ще бъде щастлива дори ако повтори чудото си поне още веднъж.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар