Невероятно: Тя победи Алцхаймер с диета и разходки!

0
448

Една жена успя да победи болестта на Алцхаймер по най-невероятния начин!

По принцип Алцхаймер е болест, която сме свикнали да приемаме като доживотна присъда. Тя много трудно се установява в ранен стадий и това я прави трудна за лечение.

Алцхаймер
Има спасение срещу Алцхаймер

Силвия Хатцер обаче показва, че спасение има. Днес тя е на 82 г. и има зад гърба си славната победа над това коварно заболяване.

Германката го прави чрез диета и физически натоварвания. Алцхаймер е болест на мозъка, така че тя започва да се храни само с неща, засилващи мозъчната функция.

В менюто й влизат боровинки, зеле, ягоди, моркови, спанак, къпини и картофи. В никакъв случай не приема захар, тестени изделия, газирани напитки, пържено и алкохол.



Този начин на хранене спира развитието на болестта и днес тя се чувства идеално. Води съвсем нормален живот, какъвто водят останалите хора.

Освен диетата, Силвия има и друг лечител и това са всекидневните разходки. Тя върви поне по час на ден и много редовно плува. Това също допринася за подобряването на състоянието й.

„Най-важното е да не се отчайваш. Винаги има изход и той е в храненето и движението. Те са от съществено значение при всяка болест.“ – споделя жената.

Тя е посветила последните си години от живота си в помощ за останалите болни от Алцхаймер. Ще бъде щастлива дори ако повтори чудото си поне още веднъж.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.