Бунт в „Стани богат“: Зрителите си искат Ники Кънчев, а не сегашния водещ!

1
532

„Стани богат“ не задоволява потребностите на своите зрители, убедени са мнозина!

В интернет пространството се шири мнението, че Михаил Билалов не става за водещ на „Стани богат„. От месец той е точно такъв, но доста зрители са на мнение, че не се справя добре.

Стани богат
Хората искат Ники Кънчев, а не Михаил Билалов в „Стани богат“

Според тях, актьорът нямал нужната обща култура за такъв тип продукция. Освен това, те го намират за скучен и с крайно неподходящо поведение.

Преди биеше на очи, че Ники Кънчев понякога нарочно се опитва да разколебае даден участник да даде верния отговор. Това изобщо го няма при Билалов, който със зъби и нокти спасява участниците да не сгрешат.

Според мнозина обаче по този начин се губи тръпката и интригата, която създава водещият. Той се превръща в просто лице, което чете въпросите.



При Ники беше друго. Самият той се включваше в дебати със състезателите и умееше дори да ги иронизира, когато грешат.

До момента „Стани богат“ се ползва с приличен рейтинг, но това е само защото предаването се завърна след дълга пауза. Ако нещата продължават така, не след дълго гледаемостта му ще спадне.

Припомняме, че Ники Кънчев не бе свален като водещ на шоуто целенасочено, а така се получи, тъй като „Стани богат“ мина в ефира на БНТ, а той е лице на Нова телевизия. Коко Каменаров обаче сякаш направи грешен избор с водещия.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.