Истината за Росен Плевнелиев и за Деси Банова излезе наяве

0
623

През последните дни се говореха разни неща за Деси Банова и за нейния годеник Росен Плевнелиев. В предаването „На кафе“ Гала каза каква е истината

В социалните мрежи през миналата седмица започна да се коментира, че Деси Банова чака дете.

Деси Банова
Росен Плевнелиев и Деси Банова ще стават родители през есента

Както всеки слух, част от хората го приеха за истина, а други не. Всички знаем колко близки са Гала и Деси Банова.

Затова точно водещата на „На кафе“ потърсила годеницата на Росен Плевнелиев да обясни какво се случва.

Деси Банова била искрена и не скрила. Тя споделила, че наистина е бременна. В крайна сметка такова нещо не може да остане скрито още дълго време. Дъщерята на Деси от предишната й връзка Йоанна също е щастлива, че ще става кака. Майката на Деси изпитва не по-малки вълнения от своите дъщеря и внучка. Тя споделя вълненията и на своя бъдещ зет.



Само след два месеца  Деси Банова официално ще стане съпруга на предишния президент на България. Сватбената церемония ще се състои в Гърция.

Подготовката отдавна започна. Бъдещата младоженка се подложи на специална терапия за подмладяване. Деси иска всичко да бъде изпипано до най-малката подробност.

Всички се вълнуват изключително много. Но най-щастлив е бъдещият татко.

Росен Плевнелиев към момента е баща само на момчета. Ако Деси Банова го дари с една дъщеря, той наистина няма да може да си намери място от радост. Бащите се радват повече, когато имат момичета. А майките, обратно, по-щастливи са когато са заобиколени от момчета.

Любовта на Росен Плевнелиев и на Деси Банова може да послужи като пример за много хора. За съжаление у нас браковете в повечето случаи се крепят на навик и на примирение. Но не и на емоционална любов. Хората в семействата са свикнали да се търпят едни други, но в същото време страдат, защото не изпитват задоволство от съжителството.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.