Месечен хороскоп за май 2018 – Овен, Телец, Близнаци

0
326

Месецът ще бъде изключително благоприятен за кариерата ви

Точният месечен хороскоп за месец май ще ви разкрие какви изненади ви очакват през следващите 31 дни.

месечен хороскоп
Месецът ще бъде изключително благоприятен за кариерата ви

Ето какво вещае майският месечен хороскоп за всеки един от 12-те представители на зодиака:

Овен
Месецът ще бъде изключително благоприятен за кариерата ви, сочи майският месечен хороскоп.
Вероятно повечето от вас се досещат, че за да пробиете в кариерата и да отбележите солидни успехи, е нужно да оставите личния живот на заден план. Ако връзката ви е дългосрочна, няма никакво място за тревоги. Половинката ви не само ще ви разбере, а дори ще ви подкрепи. В новата връзка обаче тази липса на внимание може да ви създаде проблеми.

През новия месец вашата необходимост от междуличностни контакти ще се обостри и то значително.
Необвързаните представители на зодията ще започнат да търсят усилено сродна душа, за каквато отдавна копнеят. Звездите сочат, че ще отбележите значителен успех при новите контакти. За обвързаните представители на огнената зодия пък се задава мечтаната хармония в отношенията.



Преди да притесните хората от обкръжението ви с оплакванията си, първо помислете дали наистина са оправдани. От доста време копнеете за забавления и за среши с приятели. Няма да сгрешите, ако включите в плановете си и купон.

Телец
Вашият месечен хороскоп сочи, че през следващите дни няма да сте сигурни нито в плановете, нито в мислите си. За ваше щастие обаче тази ви несигурност ще остане незабелязана от околните. Този факт ще ви позволи да продължите да се държите авторитетно. Кариерата ви през май се очертава като изключително безоблачна. Финансите ви обаче ще бъдат на дневен ред. Много е важно да съумеете да пестите.

Не считайте неуспешните ситуации като личен провал. Крайно време е просто да се научите да ги приемате като уроците на живота. Благодарение на това ще се научите да преодолявате разногласията и трудностите във взаимоотношенията ви. Ще се насладите не само на хармоничните моменти със срещуположния пол, а и на мир в семейните отношения.

Близнаци
Месец май ще преобърне изцяло живота ви. Вашият месечен хороскоп вещае, че звездите най-сетне ще проявят благосклонност към вас по отношение на любовта.
Дългосрочните връзки преминали през множество трудности и дребни проблеми, ще се съживят отново. При това ще станат много по-силни отпреди. Дори и необвързаните ще получат своя шанс.

Не забравяйте, че можете да разрешите всеки проблем чрез мирен и зрял разговор, както и чрез компромис.
Разбира се за целта и двете страни трябва да са отворени към разрешаването на проблема. В противен случай нещата няма да се получат, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.