Месечен хороскоп за май 2018 – Везни, Скорпион, Стрелец

0
315

Много добре знаете какво точно трябва да направите, за да впечатлите някого

Майският месечен хороскоп ще ви помогне да научите какви изненади ви предстоят през следващите дни.

месечен хороскоп
Много добре знаете какво точно трябва да направите, за да впечатлите някого

Той ще разкрие какво вещаят звездите за всеки един от 12-те зодиакални знака.

Ето какво очаква всяка една от зодиите според майския месечен хороскоп:

Везни
В кариерен план периодът се очертава като изключително спокоен. Това далеч не означава, че можете да си позволите да лежите на стари лаври. Ако допуснете тази грешка, няма да остане незабелязана от началниците и може да ви струва твърде скъпо.



Малките проблеми, които ще се появят на работното ви място и в личния ви живот през новия месец, могат да бъдат решени много лесно. Достатъчно е да направите мил жест и всичко ще е както преди. На всеки би се харесало да го дарите с повече внимание или пък да отправите покана за обяд. Най-накрая периодът ще е стабилен и положителен. Това е времето, в което да разрешите проблемите, дори и старите такива.

Много добре знаете какво точно трябва да направите, за да впечатлите някого. Продължавайте с добре познатите ви и изпитани методи за целта.

Скорпион
Майският месечен хороскоп съветва да забравите за прекомерната си доверчивост. Най-добре е да се разделите с нея завинаги. Трябва да знаете, че в обкръжението ви има доста измамници, които само дебнат да направите грешна крачка. Вложете излишъка си от енергия в спорта, който харесвате.

Дългосрочните връзки ще процъфтяват през този период. Ако първоначално е имало проблеми, то вече добре знаете как да ги решите или да ги избегнете. С партньора ви вече сте на една и съща вълна и умеете да се разбирате дори и без думи. Не се страхувайте да направите следващата стъпка, която отдавна планирате.

Стрелец
Вашият месечен хороскоп вещае, че май ще продължи положителния период, който е настъпил в живота ви. През този период фантазиите ви ще са изключително богати. Това обаче ще ви е от полза, тъй като именно те ще открият решение на голяма част от проблемите ви. Можете да се възползвате от този факт не само в личен план, а и на работното си място.

Хората от обкръжението ви ще се радват да получат съвет от вас. За съжаление обаче късметът ви доста ще куца през новия месец. Връзката ви ще бъде лишена от доверие, а тази несигурност у партньора ви ще бъде породена от честите липси от дома поради служебни задължения. Опитайте се да разберете партньора си и бъдете по-внимателни, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.