Месечен хороскоп за май 2018 – Козирог, Водолей, Риби

0
252

Този път не очаквайте помощ отникъде

След като разкрихме какво вещае майският месечен хороскоп за девет от общо 12-те зодии, остава да научите какво очаква и последните три знака от зодиака.

месечен хороскоп
Този път не очаквайте помощ отникъде

Точният месечен хороскоп ще ви разкрие какви изненади са ви подготвили звездите за предстоящия период.

Ето какво очаква всяка една от зодиите през дните до края на месеца:

Козирог
Периодът се очертава като изключително благоприятен в кариерен план. Като цяло обаче месецът няма да бъде особено лесен, тъй като ще ви се наложи да преодолявате множество препятствия. След като успеете да ги преодолеете обаче, ще получите заслужена награда.
Шефовете ви със сигурност ще забележат вашето усърдие. Това несъмнено ще ви доближи с още една стъпка към по-високото място в кариерната стълбица.



Този път обаче не очаквайте помощ отникъде. Ще ви се наложи да се справите изцяло сами. Не разчитайте на работата в екип. Всеки е наясно, че когато времената станат трудни, всеки се опитва да спаси себе си. Срещайте се по-често с приятелите си, ще се почувствате по-добре и заредени с енергия. Въпреки високото работно темпо, не позволявайте на стреса да ви влезе под кожата.

Водолей
Вашият месечен хороскоп вещае хармония във всяка една от областите на живота ви. Много е важно обаче да отделите достатъчно време, в което да обърнете внимание на семейството си. Един от членовете му ще има нужда от помощта ви, тъй като ще се окаже в беда. Избягвайте да го съдите, тъй като по този начин само ще го отблъснете.

През този период ще почувствате огромна нужда да се срещнете със сродна душа. Насочете вниманието си там, където знаете, че е най-необходимо. Не се разсейвайте с маловажни дреболии. напоследък се радвате на добро здраве, но не го приемайте като даденост. Грижете се за него, за да избегнете появата на проблеми на по-късен етап.

Риби
Когато става въпрос за дългосрочни връзки, то не може да не се отбележи, че настоящият период ще е просто отличен за Рибите. Нужно е да отделите време, което да изкарате в компанията на семейството си. Някой от обкръжението ви ще се нуждае отчаяно от вашата помощ. Дайте му я, дори и да се опита да я отблъсне. Това не е защото няма нужда от нея, а защото се чувства неудобно.

Партньорът ви ще се тревожи за вас. Дори и тези тревоги да са неоснователни, не го оставяйте без обяснение. Опитайте се да поговорите и да изясните нещата, за да не се стигне до натрупване на проблемите, от което няма да има връщане назад, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.