Аштън Къчър: Мила не е това, за което се представя!

0
322

Аштън Къчър удиви всички с коментара си за Мила Кунис!

Актьорът Аштън Къчър вече 6 години е щастлив с колежката си Мила Кунис, но и те са имали своите проблеми. Няма двойка, която да не минава през трудности.

Аштън Къчър и Мила Кунис
Не всичко между Аштън Къчър и Мила Кунис върви като по вода

Оказва се, че характерът на актрисата не отговаря на миловидната й визия. Тя имала доста тежка същност, която показвала само пред най-близките си.

Много често, когато се изнерви, Мила показвала рогата си. В тези случаи го отнасял предимно Аштън, който се закле да е до нея и в радост, и в беда.

„Тя не е точно това, което си представяте. Понякога изпадаме в големи спорове, но важното е, че си прощаваме бързо, защото се обичаме.“ – споделя Къчър.



Всъщност жена му може би има причини да бъде понякога по-груба с него, защото се говори непрекъснато, че той й изневерява. Тази тема стана като постоянен спътник за тяхната двойка.

Не е тайна, че докато актрисата чакаше второто му дете, Аштън бе видян да напуска салон за специални масажи. Там е ясно, че не се правят какви да е масажи.

Припомняме, че двойката е женена от няколко години насам и има две деца. Звездата от „Двама мъже и половина“ напусна не коя да е, а Деми Мур, за да се задоми с Мила Кунис.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.