Чарли Шийн: Заразил съм и ще заразявам жени с ХИВ!

0
458

Чарли Шийн не смята за проблем, че продължава да си ляга с всяка без да я пази!

Актьорът Чарли Шийн е болен от вируса ХИВ и това се знае от почти 3 години. Той обаче не е променил нито грам живота си, въпреки че трябва да го стори.

Чарли Шийн
Чарли Шийн не спира да удивява, нищо не може да го спре

Звездата от „Двама мъже и половина“ все още консумира огромни количества алкохол и пуши като за последно, включително и трева. Освен това не спира наркотиците, което е пагубно за състоянието му.

Най-лошото в случая обаче е, че Чарли продължава да не предпазва жените, с които спи. Изглежда странно, че те се съгласяват на това, предвид болестта му, но се случва.

„Сигурно съм заразил жени в миналото, може би продължавам да го правя, но трябва да се знае, че това е техен личен избор. Всеки по света знае, че съм серопозитивен. Ако това не спре дадено момиче да бъде с мен, още по-добре, значи е с много силен характер.“ – споделя Шийн пред американско издание.



В годините, в които актьорът криеше за състоянието си (2011 – 2015), се предполага, че е заразил много девойки, без да ги уведоми предварително за риска да бъдат с него. Оправданието му е, че е бил пиян или дрогиран, поради което не е могъл да взима трезви решения.

Вече няма как да зарази някоя жена, ако тя сама не се изложи на риск. Странното е обаче, че още има много такива жени, които за слава и пари са готови да рискуват здравето си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.