Ако искате да привлечете богатство, направете това днес!

0
559

Денят след пълнолуние е изключително подходящ за такива ритуали

Ако и вие сте от хората, които мечтаят за богатство, то мечтата ви може да се сбъдне, ако направите това.

богатство
Денят след пълнолуние е изключително подходящ за такива ритуали

Тук е мястото да отбележим, че това трябва да стане точно днес. Не го отлагайте във времето
След като вчера нощното небе бе озарено от пълна луна, днес е най-подходящото време да направите този ритуал за богатство.

Нужни са ви лист и писалка, буркан с капачка, дафинов лист и седем монети.
Напишете върху листа от колко пари се нуждаете като не прекалявате със сумата. Добре е да е нещо по-реалистично, ако наистина искате да се сбъдне.
Поставете листа в буркана, след което добавете и дафиновия лист.

Накрая вземете седемте монети в дясната си ръка и ги пускайте една по една в буркана. Докато пускате монетите, трябва да изречете на глас думите: „Получавам ги отвсякъде, дори откъдето не чакам. Богатството ми расте и постоянно расте.“
След това затворете буркана и го поставете на място, което е далеч от очите на всички.



Това е цялата процедура, която трябва да направите, за да привлечете богатство. Както вече споменахме, днешният ден е най-подходящ. Специалистите твърдят, че след пълнолуние, е добре да правите ритуал за сбъдване на желания или пък за богатство. Със сигурност нещата ще ви се получат.

Много важно условие обаче е да вярвате в желанието си и да вложите цялото си старание, докато правите ритуала. В противен случай можете да бъдете повече от сигурни, че нещата няма да ви се получат.

Разбира се това, че сте направили ритуал за сбъдване на желания или пък за богатство, далеч не означава, че трябва да легнете и да чакате всичко да ви падне наготово от небето.
Това няма как да се случи. Колкото и да вярвате в чудеса, това е невъзможно.

Казано с други думи, правейки този или който и да било друг ритуал, увеличавате шансовете да ви се случи това, да което мечтаете. Но и вие трябва да помогнете на съдбата като продължите да следвате пътя, който сте начертали, за да сбъднете някое от желанията си.

Достатъчно сте разумни, за да не очаквате да ви удари златен дъжд, който да се изсипе изневиделица от небето. Това наистина няма как да се случи. Ако разчитате на такова или някакво друго чудо от този род, ще си останете само с надеждата, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.